~~Sczerniały Żeniszek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Miedziany Śniedek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Miedziany Mikołajek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Bladozielona Krokosmia napisał(a):Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]
Malinowy Nosie ty lepiej zajmij się frycami, bo w Hamburgu padają jak muchy w hospicjach a ty dalej wklejasz te głupoty .
Wiedziałem że zareagujesz G.O.Ł.O.D.U.P.C.U :):)
Uważaj byś ty nie padł :):)Wypowiedź
[img=1615226466_l0yfpgj.png]
Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz
miałtego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .
Zapamiętaj w życiu , nie zadawaj się z G.O.Ł.O.D.U.P.C.A.M.I. ,
A z tego co mi wiadomo to posiadasz :):)
Oprócz duszy H... i uszy Trolu.
[img=1615233572_s7k0afz.jpg]
Juruś stary spruchniały drewniaku przecież to ciebie podawali do chrztu na łopacie twojego brata bliźniaka zjadł kot a ciebie się brzydził i cię zostawił
[img=1615236200_n6bh92s.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 21:45:[img=1615236346_hm05vrl.png]
Dziadygo przestań się powtarzać ,kup lepiej bratu te zimowe sandały bo nadchodzi trzecia fala mrozów .
Kolego czy ty czasem nie przesadzasz z tymi wulgaryzmami wobec Jurko61,
Może byś zaprzestał wywodów prywatnych co do jego osoby i jego brata Lesława .
Często spotykam Leszka , w rozmowach niesamowicie pozytywnie wypowiada się na temat Jurka , a w ostatnim półroczu wsparł go kilku setkami Euro .
Więc zasięgnij rzetelnej informacji zanim kogoś obrażać zaczniesz .
Z pewnego źródła informacji wiem że przelał bezinteresownie 200 Euro
Pogorzelcom z Tomaszowa , a znam osobiście Góreckich .
Więc nie ośmieszaj się atakując bez powodu człowieka ( rzeczywiście wywodzącego się z patologicznej rodziny) , na tej ulicy niejedna rodzina podobnie trudno miała.
Czy to jest powód być adwersarzem osoby sukcesu osobistego??
Może zamiast jak psychopata atakować bezpodstawnie .
O receptę na sukces zapytałbyś Jerzego.
Chyba że jesteś osobnikiem niereformowalnym , to zrozumiem.