~~Rudozłoty Floks napisał(a):~Pomarańczowoczerwony Dzwonek napisał(a): Śniedek na pewno jesteś bardzo dobrze wykształcony. Proponuję ci głosowanie na Hołownię, który, jak powiedziała posłanka Mucha jest bardzo dobrze wykształcony. Posiada ukończone liceum w Białymstoku
Bucu a przypomnij sobie jaką to wieczorową zawodówkę skończył marszałek KUCHCIŃSKI o ile pamiętam to ogrodniczą i to była druga osoba w państwie PIS .
~~Brązowopłowa Portulaka napisał(a): Heh, nie było mnie tutaj z rok czasu, widzę że wszystko po staremu.... Powiem wam coś, ostatnie kadencje zawsze popierałem PiS, był zwyczajnie najlepszą opcją dla Polski i Polaków, ale nic nie trwa wiecznie.... Zdegenerowali się... z resztą obecnie najistotniejsza linia sporu to jest być albo nie być... czyli albo jesteś człowiekiem, albo jesteś pandemistą. Z powyższego jasno wynika, że na tę chwilę można tylko popierać Konfederację, oczywiście nie z miłości, ale jako optymalny dla nas wybór.[/c
Nie ośmieszaj się to już lepiej dalej głosuj na tych co głosowałeś dziwny czlowiek usów .
Zastosowana autokorekta
Jurko61 napisał(a):~~Bladozielona Krokosmia napisał(a):Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]
Malinowy Nosie ty lepiej zajmij się frycami, bo w Hamburgu padają jak muchy w hospicjach a ty dalej wklejasz te głupoty .
Wiedziałem że zareagujesz G.O.Ł.O.D.U.P.C.U :):)
Uważaj byś ty nie padł :):)
[img=1615226466_l0yfpgj.png]
~~Miedziany Mikołajek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Bladozielona Krokosmia napisał(a):Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]
Malinowy Nosie ty lepiej zajmij się frycami, bo w Hamburgu padają jak muchy w hospicjach a ty dalej wklejasz te głupoty .
Uważaj byś ty nie padł :):)
Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz miał tego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .
Jurko61 napisał(a):~~Miedziany Mikołajek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Bladozielona Krokosmia napisał(a):Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]
Uważaj byś ty nie padł :):)Wypowiedź
Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz miał tego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .
Zapamiętaj w życiu , nie zadawaj się z G.O.Ł.O.D.U.P.C.A.M.I. ,
A z tego co mi wiadomo to posiadasz :):)
Oprócz duszy H... i uszy Trolu.
[img=1615233572_s7k0afz.jpg]
~~Miedziany Śniedek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Miedziany Mikołajek napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Bladozielona Krokosmia napisał(a):Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]
Uważaj byś ty nie padł :):)Wypowiedź
Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz miałtego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .
Zapamiętaj w życiu , nie zadawaj się z G.O.Ł.O.D.U.P.C.A.M.I. ,
A z tego co mi wiadomo to posiadasz :):)
Oprócz duszy H... i uszy Trolu.
[img=1615233572_s7k0afz.jpg]
Juruś stary spruchniały drewniaku przecież to ciebie podawali do chrztu na łopacie twojego brata bliźniaka zjadł kot a ciebie się brzydził i cię zostawił