Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
8 marca 2021r. o 14:32
~~Rudozłoty Floks napisał(a):
~Pomarańczowoczerwony Dzwonek napisał(a): Śniedek na pewno jesteś bardzo dobrze wykształcony. Proponuję ci głosowanie na Hołownię, który, jak powiedziała posłanka Mucha jest bardzo dobrze wykształcony. Posiada ukończone liceum w Białymstoku

Bucu a przypomnij sobie jaką to wieczorową zawodówkę skończył marszałek KUCHCIŃSKI o ile pamiętam to ogrodniczą i to była druga osoba w państwie PIS .

przypomnij takim fogla ...
nawet partia mu nie pomogła w ukończeniu studiów stąd kurs czeladniczy i awanse polityczne ...

a więc patrząc na wpisy taki fogiel jest tak samo wykształcony jak hołownia ...

no ale fogiel ukończył o ile pamiętam liceum katolickie ...;)

to tak jak misio antonia ''drona''
szkoła Tadzika ...;D

Dopisane 08.03.2021r. o godz. 14:32:

godna polecenia 50 sekunda... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowopłowa Portulaka niezalogowany
8 marca 2021r. o 18:38
Heh, nie było mnie tutaj z rok czasu, widzę że wszystko po staremu.... Powiem wam coś, ostatnie kadencje zawsze popierałem PiS, był zwyczajnie najlepszą opcją dla Polski i Polaków, ale nic nie trwa wiecznie.... Zdegenerowali się... z resztą obecnie najistotniejsza linia sporu to jest być albo nie być... czyli albo jesteś człowiekiem, albo jesteś pandemistą. Z powyższego jasno wynika, że na tę chwilę można tylko popierać Konfederację, oczywiście nie z miłości, ale jako optymalny dla nas wybór.
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
8 marca 2021r. o 19:01
~~Brązowopłowa Portulaka napisał(a): Heh, nie było mnie tutaj z rok czasu, widzę że wszystko po staremu.... Powiem wam coś, ostatnie kadencje zawsze popierałem PiS, był zwyczajnie najlepszą opcją dla Polski i Polaków, ale nic nie trwa wiecznie.... Zdegenerowali się... z resztą obecnie najistotniejsza linia sporu to jest być albo nie być... czyli albo jesteś człowiekiem, albo jesteś pandemistą. Z powyższego jasno wynika, że na tę chwilę można tylko popierać Konfederację, oczywiście nie z miłości, ale jako optymalny dla nas wybór.[/c

Nie ośmieszaj się to już lepiej dalej głosuj na tych co głosowałeś dziwny czlowiek usów .

Zastosowana autokorekta

~~Miedziany Mikołajek niezalogowany
8 marca 2021r. o 19:07
Jurko61 napisał(a):
~~Bladozielona Krokosmia napisał(a):
Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]

Malinowy Nosie ty lepiej zajmij się frycami, bo w Hamburgu padają jak muchy w hospicjach a ty dalej wklejasz te głupoty .

Wiedziałem że zareagujesz G.O.Ł.O.D.U.P.C.U :):)
Uważaj byś ty nie padł :):)
[img=1615226466_l0yfpgj.png]

Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz miał tego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .
~~Starozłoty Rozmaryn niezalogowany
8 marca 2021r. o 19:24
mafia pis zrobiła wszystko żeby móc całkowicie bezkarnie kraść
i żeby przejęcie władzy było niemal nie możliwe
i tym samym rozliczenie pisowskiej mafii
20886
#Jurko61 nieaktywny
8 marca 2021r. o 20:59
~~Miedziany Mikołajek napisał(a):
Jurko61 napisał(a):
Jurko61 napisał(a): To już dawno temu się na senatorach poznali:):)[img=1615191951_52nh28c.jpg]Dopisane 08.03.2021r. o godz. 09:26:[img=1615192004_hmwgypx.jpg]

Malinowy Nosie ty lepiej zajmij się frycami, bo w Hamburgu padają jak muchy w hospicjach a ty dalej wklejasz te głupoty .

Uważaj byś ty nie padł :):)

Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz miał tego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .

Zapamiętaj w życiu , nie zadawaj się z G.O.Ł.O.D.U.P.C.A.M.I. ,
A z tego co mi wiadomo to posiadasz :):)
Oprócz duszy H... i uszy Trolu.
[img=1615233572_s7k0afz.jpg]
~~Miedziany Śniedek niezalogowany
8 marca 2021r. o 21:27
Jurko61 napisał(a):
Jurko61 napisał(a):

Uważaj byś ty nie padł :):)Wypowiedź

Juruś stary spruchniały drewniaku przecież to ciebie podawali do chrztu na łopacie twojego brata bliźniaka zjadł kot a ciebie się brzydził i cię zostawił
20886
#Jurko61 nieaktywny
8 marca 2021r. o 21:45
~~Miedziany Śniedek napisał(a):
Jurko61 napisał(a):
Jurko61 napisał(a):

Uważaj byś ty nie padł :):)Wypowiedź

Pijaczku z malinowym nosem zdechniesz na tym wygnaniu i nigdy nie będziesz miałtego co ja w Polsce ,gołodupcem to ty się urodziłeś i tak skończysz .

Juruś stary spruchniały drewniaku przecież to ciebie podawali do chrztu na łopacie twojego brata bliźniaka zjadł kot a ciebie się brzydził i cię zostawił

[img=1615236200_n6bh92s.jpg]

Dopisane 08.03.2021r. o godz. 21:45:

[img=1615236346_hm05vrl.png]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza