Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Starozłoty Rozmaryn niezalogowany
13 marca 2021r. o 7:40
pis okrada Polaków i rozdaje pieniądze między siebie doprowadzając Polskę do ruiny.
Polacy klęczą przed kaczorem który kupuje ciemnogród 13, 14 emeryturami zadłużając Polskę. Ale przede wszystkim chodzi o utrzymanie władzy i absolutną bezkarność.

Nieruchomości Obajtka:

- rodzinna willa - 5 milionów
- dwa mieszkania - 750 tyś
-dom i 2 działki 650 tyś
- dom na ojcowiźnie 750 tyś
- pałac z publicznymi dotacjami - 500 tyś + 800 tyś
- willa nad morzem 550 tyś
- letnisko z domkami - 500 tyś

Do polityki idzie się po bezkarność i rabowanie Polski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Żółtoruda Irezyna niezalogowany
13 marca 2021r. o 9:04
Lewak do Budki

Niech żyje PiS
~~Ciemnoróżowa Fortegilla niezalogowany
13 marca 2021r. o 10:31
To Oczywiste .dlatego szlag trafia całe lewactwo .
~~Rudawobrązowa Rozplenica niezalogowany
13 marca 2021r. o 11:49
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a): [img=1615577676_fjog2ks.jpg]

No to teraz zaczepka bogu/parówo :D

Chciałeś masz .

W porównaniu z Michalkiewiczem niewiele książek przeczytałem , ale czytałem " Flet z mandragory " , nie mówiąc o Bułhakowie . Jeśli uważasz Ryżego Olsena za mesjasza , nie za ostatniego , albo pierwszego z emigrantów dla mamony , to wypada ci współczuć Parówo ... ale jeśli myślisz , że ... jest jak Sztyrlic u Hitlera , albo Klos w Wermachcie , tudzież " flinta w flincie " Łysiaka , to szacun Parówa :)

Jeśli Ryży Olsen poszedł był na dobermana Pięknej Angeli po to , aby rozwalić od środka eurokołchoz ... to szacun dla Pana Tuska ... ale nie wydaje mi się , żeby za Klosa chciał robić :D

Parówa proszę cię , nie pisz żadnych elaboratów , odpowiedz prosto na pytanie , ... czytałeś " Flet z mandragory " ?

Rzeczą niezwykle ważną jest , aby dorobek wcześniejszych pokoleń zachować w pamięci :)

Idę po piwo , a ty Parówa ... tak / nie ... tylko tyle prosi cham i prostak ... i alkoholik , co pozostawił w niełasce własne dzieci :)

Pannzdzieckiem olej wreszcie tego siwego trola.
22258
#Horus nieaktywny
13 marca 2021r. o 15:38
ależ od lat piszę o tym by zapomniał o mnie ....
by do mnie nie wracał w swoich postach ...

przecież wiele razy sam tu obiecywał że ''kończy ze mną dyskusję'' i co?
przecież robienie z ''mordy cholewę'' to cały on...

skończył w sądzie i tym że tu przez tydzień przepraszał i co?...czego to go nauczyło?
po niecałych dwóch miesiącach wrócił do swojego dawnego plugawego ''języka''

owszem ...złagodniał i już nie sypie tak ochoczo ''Qur....'' ...ale już za późno bo kiedy typa ostrzegałem myślał że chyba żartuję ...

otóż nie ...skończy ponownie przed sądem ale teraz już nie będzie ''pane pomyłuj''
i on dobrze o tym wie...

skończyło się ''kozaczenie'' bo pod tym swoim nickiem już nigdy nie napisze tego co do jeszcze niedawno pisał ...

ale ja jestem ''za''....
niech mnie ''oleje ''a skupi się na wizytach tam gdzie powinien bo tam ma kogoś z rodziny i tam gdzie może mądrości nie znajdzie ale kto wie czy nie kolejne ''katharsis''...;)

zresztą ponoć ma tu tylu ''przyjaciół'' że ma z kim pisać ...

np. ciebie ... ''anonimowy ''kwiatuszku''...hahaha
masz na tyle ''jaj'' by się podpisać nickiem ...;D

nie masz...hahaha
~~Rudawobrązowa Abelia niezalogowany
13 marca 2021r. o 15:53
Ty jesteś akurat ostatnią osobą, która powinna mu to wypominać. Kto cię tu na forum lubi ? Błagasz o jakiś kontakt pisząc kolejny raz na forum życzenia i każdy ma to gdzieś. Ile jeszcze razy będziesz się prosił o jakąś uwagę, żeby zrozumieć, że nie jesteś tu lubiany.
22258
#Horus nieaktywny
13 marca 2021r. o 16:42
~~Rudawobrązowa Abelia napisał(a): Ty jesteś akurat ostatnią osobą, która powinna mu to wypominać. Kto cię tu na forum lubi ? Błagasz o jakiś kontakt pisząc kolejny raz na forum życzenia i każdy ma to gdzieś. Ile jeszcze razy będziesz się prosił o jakąś uwagę, żeby zrozumieć, że nie jesteś tu lubiany.

a kto jest pierwszą?
mnie w niczym nie przeszkadza to czy taki ktoś jak ty czy on mnie nie lubi...

to nie fb by tki ktoś jak ty czy on mi tu dawał ''lajki'' ;D

a kogo to i o co ja ponoć ''błagam''?

to ja czy ten dupek pisał tu ''prześlijcie mi ciepłe słowo'' ;D

co widzisz złego w życzeniach?...złożyłem a to czy ktoś za to podziękował czy nie to jego osobista sprawa...
prosiłem o jakieś podziękowania?

czy jestem lubiany?

zapewne byłbym gdybym tu pisał po myśli takich jak ty...ale ja nie z tych co mają przy sobie zapas wazeliny...

''abelia''?...kim byłeś z godzinę wstecz? ...bo wczoraj...ba-chyba w południe jeszcze nie istniałeś ...
;D

powiewasz mi niczym flaga na wietrze...;D
~~Rudawobrązowa Abelia niezalogowany
13 marca 2021r. o 16:47
A czym innym jest takie przymilanie się w formie życzeń jak nie błaganie o ciepłe słowo, chwilę uwagi ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza