M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): ]
najśmieszniejsze w tym jest to jak ktoś o skłonnościach ''esbeckich'' pisze o konfidentach...
;D
Jurko61 napisał(a): Powinieneś zmienić zawód i uderzyć w ogrodnictwo ,
Potrafisz świetnie przesadzać z cenami za ośmiorniczki .:):)[img=1615655986_7kwk1u3.jpg]
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): Jurko nie pamięta lub zapomniał jak to jego kuchcińskie and family latali sobie do domu a jego hoffmany-tfu -co za nieczysto polskie nazwisko ;D - latali sobie tanimi lotami a brali ''kilometrówki'' ...;)
ciekawe czy Jurko wie że żona hoffmana-tfu -co za nazwisko ;D - ''pracowała'' w spółeczce państowej KGHM a kiedy to wyszło że od dawna jej nikt w robocie nie widział uciekła na L-4 i bujała się na nom chyba coś koło dwóch lat...
a le o tym Jurko chyba nie wie...
zresztą żaden lokalny pisdzielec nie pisze...
zajęci są chwaleniem oszusta obajtka któremu posiadłości mnożą się teraz jak
grzyby po deszczu...
''kryształowy''
...k.ki :] ...jak myślicie?
mogę utajnić swoje zeznanie majątkowe?
który z was może?
;D
~~Brudnoszara Bakopa napisał(a):Jurko61 napisał(a): Powinieneś zmienić zawód i uderzyć w ogrodnictwo ,
Potrafisz świetnie przesadzać z cenami za ośmiorniczki .:):)[img=1615655986_7kwk1u3.jpg]
Ty skunksie lepiej zajmij się co je i za ile twoja wybawczyni Merkel .Z Polską to masz tyle wspólnego co świnia z rzeźnią .
Jurko61 napisał(a):~~Brudnoszara Bakopa napisał(a):Jurko61 napisał(a): Powinieneś zmienić zawód i uderzyć w ogrodnictwo ,
Ty skunksie lepiej zajmij się co je i za ile twoja wybawczyni Merkel .Z Polską to masz tyle wspólnego co świnia z rzeźnią .
I po sprawie :):)
Wyjaśniłeś mi gniocie kto mnie wybawił :):)
Bo już prawie uwierzyłem że ja jestem taki kreatywny :):)
A to przybrana ciotka Tuska Angela mnie ustawiła w życiu :):)
Te porównanie coś ci kuźwa nie zaskoczyło :):)
Chyba że miałeś pod dekielkiem lekkie zaburzenia ,[img=1615659889_3jzl4il.jpg]