Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
13 marca 2021r. o 18:56
pis powinien podziękować Tuskowi za to że dzięki niemu i '' porozumieniom magdalenkowym'' takie dudy związkowe i kłamczyńskie dzisiaj ''doją'' ten kraj...

walczyli o to i wywalczyli...

a tu w chwili kiedy opija sukces...;D
[img=1615658055_hhzhvqd.jpg]

Dopisane 13.03.2021r. o godz. 18:56:

M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): ]

najśmieszniejsze w tym jest to jak ktoś o skłonnościach ''esbeckich'' pisze o konfidentach...

;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Liliowoczerwony Jastrzębiec niezalogowany
13 marca 2021r. o 18:56
cały aparat pisowskiego komunistycznego państwa jest zaangażowany do tego, żeby ukrywać majątek pana Daniela Obajtka
~~Brudnoszara Bakopa niezalogowany
13 marca 2021r. o 18:58
Jurko61 napisał(a): Powinieneś zmienić zawód i uderzyć w ogrodnictwo ,
Potrafisz świetnie przesadzać z cenami za ośmiorniczki .:):)[img=1615655986_7kwk1u3.jpg]

Ty skunksie lepiej zajmij się co je i za ile twoja wybawczyni Merkel .Z Polską to masz tyle wspólnego co świnia z rzeźnią .
~Szkarłatnoczerwona Szachownica niezalogowany
13 marca 2021r. o 19:07
Merkel to wybawczyni twojego Tuska
22258
#Horus nieaktywny
13 marca 2021r. o 19:08
Jurko nie pamięta lub zapomniał jak to jego kuchcińskie and family latali sobie do domu a jego hoffmany-tfu -co za nieczysto polskie nazwisko ;D - latali sobie tanimi lotami a brali ''kilometrówki'' ...;)

ciekawe czy Jurko wie że żona hoffmana-tfu -co za nazwisko ;D - ''pracowała'' w spółeczce państowej KGHM a kiedy to wyszło że od dawna jej nikt w robocie nie widział uciekła na L-4 i bujała się na nom chyba coś koło dwóch lat...

a le o tym Jurko chyba nie wie...

zresztą żaden lokalny pisdzielec nie pisze...
zajęci są chwaleniem oszusta obajtka któremu posiadłości mnożą się teraz jak grzyby po deszczu...

''kryształowy''

...k.ki :] ...jak myślicie?

mogę utajnić swoje zeznanie majątkowe?
który z was może?

;D

Zastosowana autokorekta

13 marca 2021r. o 19:24
Horus napisał(a): Jurko nie pamięta lub zapomniał jak to jego kuchcińskie and family latali sobie do domu a jego hoffmany-tfu -co za nieczysto polskie nazwisko ;D - latali sobie tanimi lotami a brali ''kilometrówki'' ...;)

ciekawe czy Jurko wie że żona hoffmana-tfu -co za nazwisko ;D - ''pracowała'' w spółeczce państowej KGHM a kiedy to wyszło że od dawna jej nikt w robocie nie widział uciekła na L-4 i bujała się na nom chyba coś koło dwóch lat...

a le o tym Jurko chyba nie wie...

zresztą żaden lokalny pisdzielec nie pisze...
zajęci są chwaleniem oszusta obajtka któremu posiadłości mnożą się teraz jak
grzyby po deszczu...

''kryształowy''

...k.ki :] ...jak myślicie?

mogę utajnić swoje zeznanie majątkowe?
który z was może?

;D

Horus spytaj tego oszołoma Jurko czy zapłacił w swoim życiu chociaż złotówkę podatku w Polsce .
20886
#Jurko61 nieaktywny
13 marca 2021r. o 19:24
~~Brudnoszara Bakopa napisał(a):
Potrafisz świetnie przesadzać z cenami za ośmiorniczki .:):)[img=1615655986_7kwk1u3.jpg]

Ty skunksie lepiej zajmij się co je i za ile twoja wybawczyni Merkel .Z Polską to masz tyle wspólnego co świnia z rzeźnią .

I po sprawie :):)
Wyjaśniłeś mi gniocie kto mnie wybawił :):)
Bo już prawie uwierzyłem że ja jestem taki kreatywny :):)
A to przybrana ciotka Tuska Angela mnie ustawiła w życiu :):)
Te porównanie coś ci kuźwa nie zaskoczyło :):)
Chyba że miałeś pod dekielkiem lekkie zaburzenia ,[img=1615659889_3jzl4il.jpg]
13 marca 2021r. o 19:30
Jurko61 napisał(a):
~~Brudnoszara Bakopa napisał(a):

I po sprawie :):)
Wyjaśniłeś mi gniocie kto mnie wybawił :):)
Bo już prawie uwierzyłem że ja jestem taki kreatywny :):)
A to przybrana ciotka Tuska Angela mnie ustawiła w życiu :):)

Te porównanie coś ci kuźwa nie zaskoczyło :):)

Chyba że miałeś pod dekielkiem lekkie zaburzenia ,[img=1615659889_3jzl4il.jpg]

WYRÓSŁ PIJACZEK JURKO .To Angela wysłała cię na leczenie .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!