Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 18:28
Horus napisał(a): ale skontrował świetnie...:D

co na to ladaco odpowie?

raczej cienko to widzę ...:D

kogo mi to przypomina ...niech pomyślę ...[img=1616261028_ravwv82.jpg]

Dopisane 20.03.2021r. o godz. 18:27:

wiem...

:D[img=1616261252_omsk5bq.jpg]

Dopisane 20.03.2021r. o godz. 18:28:

~~Ziemistoszary Dziurawiec napisał(a): nie wcinaj pieniaczu do ciebie było?

a do ciebie?

więc zluzuj rajty... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
20 marca 2021r. o 21:13
I po Lewicy :):)
Czarzasty odesłał na wieczny odpoczynek SLD .:):)[img=1616271192_fmpxng8.jpg]
~Brązowa Facelia niezalogowany
20 marca 2021r. o 23:07
13 ,14 emeryturelurę żeby SZLAK TRAFIŁ TRAFIłEM cały PIS.. Swinia dworska Sikorsi .....
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 marca 2021r. o 5:53
Ja tam od lat wierzę w reinkarnację . Już Jezus w " kazaniu na górze " i ewangelii Judasza o tym mówił :) Zastanawiam się tylko Panowie skąd Wam się wzięło to parcie na demoty ? Czyżby nie można było prostymi słowami opisać działanie Photoshopa ?

No , ale dobra . Każdy używa takiego języka , jaki zna ... :)

No to lecim ... puk , puk , tu cham i prostak ... i foliarz ... jest piąta pięćdziesiąt , niedziela dwudziesty pierwszy marca Anno Domini 2021 ... zacznijmy dzień od muzyki :

Na tym teledysku " biali i czarni " razem " śpiewają " , jak POPIS , ale nie kłócą się ze sobą .

Niech i nam tak zostanie . Wszak muzyka łagodzi obyczaje ... stwierdza cham i prostak :)

Miłej niedzieli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Pomarańczowożółta Skimia niezalogowany
21 marca 2021r. o 6:02
Novosti
4335
21 marca 2021r. o 6:40
~Pomarańczowożółta Skimia napisał(a): Novosti

Marcin . Mamy nowego bota na portalu :D

Jeszcze raz muza i dyskusja

Pannazdzieckiem napisał(a): Ja tam od lat wierzę w reinkarnację . Już Jezus w " kazaniu na górze " i ewangelii Judasza o tym mówił :) Zastanawiam się tylko Panowie skąd Wam się wzięło to parcie na demoty ? Czyżby nie można było prostymi słowami opisać działanie Photoshopa ?

No , ale dobra . Każdy używa takiego języka , jaki zna ... :)

No to lecim ... puk , puk , tu cham i prostak ... i foliarz ... jest piąta pięćdziesiąt , niedziela dwudziesty pierwszy marca Anno Domini 2021 ... zacznijmy dzień od muzyki :

Na tym teledysku " biali i czarni " razem " śpiewają " , jak POPIS , ale nie kłócą się ze sobą .

Niech i nam tak zostanie . Wszak muzyka łagodzi obyczaje ... stwierdza cham i prostak :)

Marcin , czy Ty jeszcze ogarniasz to haziajstwo ? :)

Jeszcze raz miłej niedzieli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Śnieżnobiały Klon niezalogowany
21 marca 2021r. o 7:17
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Pomarańczowożółta Skimia napisał(a): Novosti

Marcin . Mamy nowego bota na portalu :D

Marcin , czy Ty jeszcze ogarniasz to haziajstwo ? :)

Jeszcze raz miłej niedzieli :)

Niczego nie ogarnia ,yebie się jakby serwer był na Marsie .Obojętnie ,czy to dzień czy środek nocy .
A u Gwizdały porządek ,może niech tam popyta .
4335
21 marca 2021r. o 7:46
A kto to jest Gwizdała ?

Wracając do muzy :

Nie znam personalnie gościa , a z Marcinem swego czasu piwko piłem ... nawet mi się rymło :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza