"Przepraszam Jarosława Kaczyńskiego za to, że w dniu 19 marca 2019 r., na portalu Twitter, opublikowałem wizerunek Jarosława Kaczyńskiego upodobniony do wizerunku Adolfa Hitlera. Ubolewam, że w wyniku mojego bezprawnego działania bezpodstawnie naruszyłem dobre imię, wizerunek i godność Jarosława Kaczyńskiego." - Adam Struzik.
Marszałek Mazowsza ma także wpłacić 10 tys. zł na rzecz Stowarzyszenie na rzecz wspierania hospicjum im. Jana Pawła II w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Takie memento dla lokalnych "wklejaczy" - jak widać nie wszystkie sądy murem za...;)
i nie myl tu też pojęć bo czym innym jest odpowiednio ''obrobionego'' zdjęcia do zestawienia np. dwóch zdjęć...
przypominam ci że tu też wklejano zdjęcie Tuska w mundurze żołnierza Wehrmachtu...
nie tylko zresztą jednego Tuska tak ''ubrano''
więc to twoje ''momentum'' (sic!) psu na budę ...
ja np. ten pisdzielski a w sumie program pisany przez mkkwacza nazywany na początku ''nowym ładem'' porównuję do ''neue ordnung'' pisanego przez Adolfa i co?
tak że nie będź tu nie tylko nadgorliwy i nie próbuj tu straszyć bo ''kij ma dwa końce''...hahaha
kiedy tacy jak ty przestaniecie szukać u innych ''dziadków z Wehrmachtu '' wtedy zapewne nikt też nie będzie szukać u was ''fiurerków'' :D
jak ci się uda i przełamiesz własny strach poszukaj sobie o czym pisze ''neueordnung''
tylko zanim to zrobisz zdejmij z oczu ''klapki''...
~~ten zodziej Donald T niezalogowany 19 maja 2021r. o 16:02
Agnieszka Glapiak będzie musiała mocno dzielić swój czas. Oprócz kierowania ACKS i CO MON zasiada bowiem także w dwóch radach nadzorczych: EXATEL-u (czyli nadzorowanej przez resort obrony spółki, zajmującej się telekomunikacją i bezpieczeństwem sieci IT) oraz w radzie nadzorczej Polskiej Agencji Prasowej. Członkostwo w RN Exatela to około 3,7 tys. zł miesięcznie, podobnie wygląda ta stawka w PAP. Z tego tytułu otrzymuje więc niecałe 7,5 tys. Łącznie może zatem liczyć na ok. 25 tys. zł miesięcznie. Oprócz tego Agnieszka Glapiak jest również pisarką. Wydała dwie książki z bajkami dla dzieci.
chodziło tylko o '' wywołanie wilka z lasu '' i komentarz do tego co ci odpisałem w tych twoich ''objawieniach'' jak to wydawało ci się można kogoś wystraszyć...
ale skoro jesteś to ...przeczytałeś już program Adolfa ?
porównałes go z programem mkkwacza?
znalazłeś cechy wspólne?
czy ci się nie udało zarowno przeczytać jak i porównać...
porównałeś może założenia Adolfa o jego wizji ''herrenvolku'' i i wizjach mkkwacza co do ''leszego sortu''?
poczytałeś co łączy tamtą ideologię z tą obecną co do polityki pieniężnej i socjalu ?
jak nie to nie mam o czym z tobą pisać bo ''klapek'' nie zdjąłeś...:D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.