Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Horus niezalogowany
5 czerwca 2021r. o 18:39
Cieszy mnie to że ktoś to zauważył i jestem za tym by tak wszyscy się podpisywali.
To ja -Horus.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
5 czerwca 2021r. o 22:59
To ja jestem Horus
~~Yebac pis niezalogowany
5 czerwca 2021r. o 23:11
https://tvn24.pl/polska/terlecki-i-wpisy-w-internecie-po-zapowiada-wniosek-o-odwolanie-wicemarszalka-ryszarda-terleckiego-5113265

terlecki to D.EBI.L
~~xyz niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 7:01
~~Yebac pis napisał(a): https://tvn24.pl/polska/terlecki-i-wpisy-w-internecie-po-zapowiada-wniosek-o-odwolanie-wicemarszalka-ryszarda-terleckiego-5113265

terlecki to D.EBI.L

Od kiedy przykleiłem na cukierniczce zdjęcie ,,Gąza " dzieci przestały słodzić herbatę .Jak z taką mordą można pchać się na afisze ?
~~Horus niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 7:40
Hołownia zmienia zdanie już nie chce zamykać kopalni . Co tydzień myśli co innego ,typowy kandydat dla POmylonych .
~~Yebac PO niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 8:42
Hołownia myśli że dalej jest w tvn i ma do
czynienia z DEBILAMI.
~~xyz niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 14:47
~~Horus napisał(a): Hołownia zmienia zdanie już nie chce zamykać kopalni . Co tydzień myśli co innego ,typowy kandydat dla POmylonych .

Tylko świnie i Pisowcy nie zmieniają poglądów i jak kłamią to nawet się nie zająkną .
~~Nowy wa niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 11:22
Klej terlecki zapłaci za swój idiotyczny wpis. Jego szkodliwa dla Polski działalność dobiega końca
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.