Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~donek niezalogowany
30 września 2022r. o 10:14
To są moje obietnice wyborcze, jak np. ta: "benzyna może być po 7zł"
Obiecane??? Dotrzymane:):):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mondry niezalogowany
30 września 2022r. o 12:53
Inflacja 17,2 proc, raty kredytów znów w górę a Marek Suski właśnie ogłosił, że wesoło było u nich wczoraj na posiedzeniu Klubu PiS i pośpiewali co-nieco. Nawet PZPR pod koniec żywota tak sobie jaj z ludzi nie robiła jak obóz władzy z A. Glapinskim. Czekamy na kolejny stand-up
~~Stasiek niezalogowany
30 września 2022r. o 13:36
Mondry zrób sobie takie noworoczne postanowienie, nie będę oglądał tefałenu:)
~~Horus niezalogowany
30 września 2022r. o 14:06
nie pal głupa...
nie wszyscy chcą oglądać twoją tv szczujnię ...;D

ja tam tylko TVN ...
TO JEDYNA PRAWDZIWIE OGLĄDALNA STACJA !!!!!!!

wygrywa we wszystkich sondażach ...i cieszę się że i ja mam w to swój wkład...
14240
M21W2
30 września 2022r. o 14:35
~~Horus napisał(a): nie pal głupa...

ja tam tylko TVN ...

Rozumiem twój sentyment do TVN .
" Czy wiesz, że już w 1983 r. komunistyczne władze Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej doceniały propagandowy talent Mariusza Waltera, współzałożyciela koncernu medialnego ITI (w skład którego wchodzi m.in. telewizja TVN czy portal internetowy Onet)? Czy wiesz, że rozwój ITI był inspirowany i finansowany przez władze oraz służby PRL? " .

Warszawa 22 lutego 1983 r.

List do Tow. Generała Czesława Kiszczaka, Ministra Spraw Wewnętrznych

Proponuję utworzenie w MSW oddzielnego pionu (służby) propagandowej, działającej także w obrębie MO. Znaczna część politycznie ważnych w skali kraju przedsięwzięć polityczno-propagandowych ma związek z domeną działalności MSW. Dopóki w kraju toczyć się będzie walka polityczna, MSW będzie planować i realizować przedsięwzięcia o największym znaczeniu z punktu widzenia jej przebiegu. Niezbędny jest, więc poważny, instytucjonalny instrument umożliwiający lepsze wykorzystanie propagandowe tych operacji, bezpośrednie oddziaływanie na społeczeństwo w pożądanym kierunku.

I wszystko jasne .
~~xyz niezalogowany
30 września 2022r. o 14:38
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): nie pal głupa...

ja tam tylko TVN ...

Rozumiem twój sentyment do TVN .
" Czy wiesz, że już w 1983 r. komunistyczne władze Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej doceniały propagandowy talent Mariusza Waltera, współzałożyciela koncernu medialnego ITI (w skład którego wchodzi m.in. telewizja TVN czy portal internetowy Onet)? Czy wiesz, że rozwój ITI był inspirowany i finansowany przez władze oraz służby PRL? " .

Warszawa 22 lutego 1983 r.

List do Tow. Generała Czesława Kiszczaka, Ministra Spraw Wewnętrznych

Proponuję utworzenie w MSW oddzielnego pionu (służby) propagandowej, działającej także w obrębie MO. Znaczna część politycznie ważnych w skali kraju przedsięwzięć polityczno-propagandowych ma związek z domeną działalności MSW. Dopóki w kraju toczyć się będzie walka polityczna, MSW będzie planować i realizować przedsięwzięcia o największym znaczeniu z punktu widzenia jej przebiegu. Niezbędny jest, więc poważny, instytucjonalny instrument umożliwiający lepsze wykorzystanie propagandowe tych operacji, bezpośrednie oddziaływanie na społeczeństwo w pożądanym kierunku.

I wszystko jasne .

Oj ty poje....głupolu
14240
M21W2
30 września 2022r. o 15:14
xyz , ukierunkowany w pożądanym kierunku .
~~Polowa sukienka niezalogowany
30 września 2022r. o 15:25
M21W2 napisał(a): xyz , ukierunkowany w pożądanym kierunku .

A wiesz ty starcze że wszystkie ,,lojalki '' byłej SB są autentyczne ,prawdziwe . Oprócz jednej TW,,Balbina "", która została sfałszowana. Hahahaha.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza