Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Yoda niezalogowany
11 października 2022r. o 19:24

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Długolistny ligustur napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna

"Szczepan" na gnoju to Ciebie za Bugiem zrobili :) jakie plotki?mieliście drugiego "tatusia"? czy nie :)

Na to Lucjan nie odpowie. Bo cham innych obraża ,wyzywa lubi pisać o innych ale o sobie milczy tak samo jak Jurko. Ciekawe bo Gario napisał tu o bękartach więc odpowiedź jest prosta.

A ty półinteligencie uwielbiający plotki odpowiedziałbyś na pytanie dotyczące życia prywatnego twojej Mamy i twojego rodzeństwa , czy jesteś aż takim ciemniakiem że piszący tu jako Gario to mój brat Zbyszek .

Dopisane 11.10.2022r. o godz. 19:19:~~Yoda napisał(a): Skoro pisze o twoim drugim ojcu a ty nie zaprzeczasz to nie jest plotkarzem. I nie pisze o twojej matce tylko doszytym tatusiu. Prawda to li czy fałsz?

Odpowiem Tobie na spotkaniu w cztery oczy , masz na tyle odwagi aby zadać to pytanie osobiście , jesteś trollem i anonimowym tchórzem .
Prawda to li fałsz ?

A po co? Abyś mnie tak opisał jak swojego kolegę któremu nawet oddzielny temat poświęciłeś? Spotkania z takim kimś jak ty nic dobrego nie wróżą.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
11 października 2022r. o 19:27
~~Yoda napisał(a): Skoro pisze o twoim drugim ojcu a ty nie zaprzeczasz to nie jest plotkarzem. I nie pisze o twojej matce tylko doszytym tatusiu. Prawda to li czy fałsz?

Przepraszam że spytam , czy ty masz dwóch ojców , ja nie znam nikogo takiego , jest jeden Ojciec i jedna Matka , odpowiem
~~Ocice są małe niezalogowany
11 października 2022r. o 19:35
Mało wiesz dziadek. Można mieć przyszywaną i matkę i ojca. Skoro Gario napisał coś o bękartach to zasadniczą kwestią jest to kto w waszym domu jest z pierwszego związku a kto z drugiego. Tak że matkę możecie mieć jak piszesz jedną ale dwóch ojców. Wtedy to już jednak nie ojciec a ojczym. Kumasz dziadek?
14240
M21W2
11 października 2022r. o 19:42
Tradycyjnie , nie było zalogowanego Horusa , przybyło plotkarzy " Horuso - podobnych" , tylko ten styl i słownictwo , coś mi tu nie pasuje , najbardziej powracanie do PanaM .
~~xcx niezalogowany
11 października 2022r. o 19:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Sam tu trolujesz do spółki z bratem . Ale Gario to też twój brat którego się nie wyprzesz .
Ty chłopku aż trzesz kulasami by horus się pojawił .

I się pojawił ; D

Gariów tu mnogo , ty też możesz nim być .

Masz rację co drugi może być tu Dariem lub gariem .Na pewno nie pisał to twój brat .Tylko ktoś dla jaj .
14240
M21W2
11 października 2022r. o 20:05
~~Ocice są małe napisał(a): Mało wiesz dziadek. Można mieć przyszywaną i matkę i ojca. Skoro Gario napisał coś o bękartach to zasadniczą kwestią jest to kto w waszym domu jest z pierwszego związku a kto z drugiego. Tak że matkę możecie mieć jak piszesz jedną ale dwóch ojców. Wtedy to już jednak nie ojciec a ojczym. Kumasz dziadek?

Dobra zaspokoję ciekawość plotkarzy , było nas siedmioro rodzeństwa , po śmierci Ojca Mama żyła z partnerem , będąc w wojsku otrzymałem wiadomość że jest w ciąży .
Urodziła przyrodniego Brata którego Gario nazywa bękartem .

Ty jeszcze mniej wiesz ode mnie , odwracasz kota ogonem i bredzisz o przyszywanych rodzicach , czyżbyś nie widział różnicy ? .

Mam nadzieję że zamknę gęby plotkarzy , ludzi podłych , ludzi małych .

Dobranoc plotkarze .

Dopisane 11.10.2022r. o godz. 20:05:

~~xcx napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Sam tu trolujesz do spółki z bratem . Ale Gario to też twój brat którego się nie wyprzesz .

I się pojawił ; D

Masz rację co drugi może być tu Dariem lub gariem .Na pewno nie pisał to twój brat .Tylko ktoś dla jaj .

Jak napisałem wyżej , Gario nazywał przyrodniego Brata bękartem , tylko skąd wiedzą o tym jego dublerzy .
22258
#Horus nieaktywny
11 października 2022r. o 20:14
~~xcx napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Sam tu trolujesz do spółki z bratem . Ale Gario to też twój brat którego się nie wyprzesz .

I się pojawił ; D

co drugi tu może być i Horusem...
mnie to nie przeszkadza a nawet bawi bo lubię widzieć jak lucusio-jurusie się miotają ...;D
i zawsze wtedy wraca do mnie myśl o tej ''kancelarii'' bo które posty Juruś tam przedstawił ...;D

czy te o ''malinowym nosie'' czy te o tych słynnych już ''sandałach'' ;D
a może te jak to uciekał po ''zbuchaceniu dziewczyny''

i jak tu nie mieć na takich prywatnego ipeenku? ;D

no...a teraz meczyk ,szkiełko i lulu bo jutro ...''hej ho ,hej ho -do lasu się poszło'' ;D
rano tradycyjnie poczytam przy porannej kawusi...a wiem że będzie komu odpisywać bo jurusio-lucusie ''nie wytrzymią '' bez Horuska...
14240
M21W2
11 października 2022r. o 20:18
I wice wersa Januszku dziecko drogie .

Kibicujesz zapewne Serbkom .

Dobranoc dziecino .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza