Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Gario niezalogowany
11 października 2022r. o 16:22
~~Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.

Gnoje i bękarty to wy jesteście .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Amarantowy kosaciec niezalogowany
11 października 2022r. o 16:25
Dobre podsumowanie bo i ja mam o tych typach podobne zdanie.
~~Horus niezalogowany
11 października 2022r. o 16:32
~~Gario napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.

Gnoje i bękarty to wy jesteście .

Pozdro Gario. Dalej łowisz rybki ?
14240
M21W2
11 października 2022r. o 17:33
Zawiodłem się , skromny dziś ten sabat plotkarzy .
~~Horus niezalogowany
11 października 2022r. o 18:15
Jak to ? Ty tego oczekujesz? Po co ci to fałszywcu ? A może tak odpowiedz bratu Gario .
Przeproś i spróbuj się pogodzić farbowany katoliku.
~~Wesoły Romek niezalogowany
11 października 2022r. o 18:21
M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "

A to napisał Wesoły Romek do mnie ;

("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)

Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .

Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .

"Szczepan" na gnoju to Ciebie za Bugiem zrobili :) jakie plotki?mieliście drugiego "tatusia"? czy nie :)
~~Jasnoszara Porzeczka niezalogowany
11 października 2022r. o 18:22
~~Długolistny ligustur niezalogowany
11 października 2022r. o 18:36
~~Wesoły Romek napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna

"Szczepan" na gnoju to Ciebie za Bugiem zrobili :) jakie plotki?mieliście drugiego "tatusia"? czy nie :)

Na to Lucjan nie odpowie. Bo cham innych obraża ,wyzywa lubi pisać o innych ale o sobie milczy tak samo jak Jurko. Ciekawe bo Gario napisał tu o bękartach więc odpowiedź jest prosta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.