~~Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
~~Gario napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
Gnoje i bękarty to wy jesteście .
M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;
"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "
A to napisał Wesoły Romek do mnie ;
("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)
Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .
Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .
~~Wesoły Romek napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna
"Szczepan" na gnoju to Ciebie za Bugiem zrobili :) jakie plotki?mieliście drugiego "tatusia"? czy nie :)