Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Horus niezalogowany
27 października 2022r. o 18:22
Jak ludzie zap... za miskę ryżu, jak było w czasach po drugiej wojnie światowej i w trakcie, to wtedy gospodarka cała się odbudowała - mówił Mateusz Morawiecki.

ciekawe...dzisiaj ludzie zap....za miskę ryżu a gospodarka upada...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mahoniowy Tojad niezalogowany
27 października 2022r. o 18:24
~~Mondry napisał(a): Czy spraszani na pogadanki Prezesa i bijący mu brawo mają poczucie wstydu? Gdyby ten pan nie miał władzy to jego bredzenia byłyby głosem oszczanego starca z zaawansowaną demencją opowiadającym o świecie przecedzonym przez jego ciężko ugodzoną głowę. Ale ma władzę i worek z chrupkami.

Niech głupol myśli ,że wszyscy go kochają .
~~Horus niezalogowany
27 października 2022r. o 18:28
ja nawet jestem za tym by skończył jak Lenin...;D
~~Biały Orzeł AM niezalogowany
27 października 2022r. o 18:39
~~Brązowawy Kalocefalus napisał(a): Qurwy polaczki to naprawdę po j e ba ny naród. Oni głosują tylko na tych którzy ich okradaja. Wcześniej na peło teraz na pis. Wyjdzie na to że znowu zagłosują na pelo bo pisu mają dosyć. Hehe

A co chciał byś żeby Polską rządził Bąkiewicz i jego faszyści ?
~~Donek niezalogowany
27 października 2022r. o 18:43
~~Horus napisał(a): ja nawet jestem za tym by skończył jak Lenin...;D

Trudna sprawa bo Lenin umarł na syfilis a on nie bzyka .
~~Horus niezalogowany
27 października 2022r. o 19:15
akurat nie o powód zejścia mi chodziło...
raczej o to by go jak Włodzimierza czy Evitę zmumifikować i pokazywać potomnym -oto jest ten który doprowadził Polskę do ruiny...
to by było swoiste ''mementum'' by ktoś taki nigdy więcej się nie pojawił...;D
~~Ollo niezalogowany
27 października 2022r. o 19:18
Są zeznania że tuski brali łapówki dlatego teraz na szybciutko PO kupuje sobie "sensacyjny" sondaż żeby pokazać że Polacy akceptują łapówkarstwo. A i tak kolejne wybory przerżną
~~Horus niezalogowany
27 października 2022r. o 19:33
"Nie spodziewamy się kłopotów". Mateusz Morawiecki pewny wypłat pieniędzy unijnych

Mateusz Morawiecki wierzy, że pieniądze z unijnego budżetu będą płynąć do Polski nieprzerwanym strumieniem. – Kłopotów się nie spodziewamy – zapewnił premier i podkreślił, że unijny budżet był negocjowany tak, by dziś nie można było go blokować. Polityk zdradził też, że Polska zamierza w niedługim czasie zawnioskować o fundusze z Krajowego Planu Odbudowy.''

;D ;D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza