~~prokurator Piotrowicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Faryzeusz prawdy nie oszukasz napisał(a): Najbardziej sprzyjającym i proKacapskim rządem był oczywiście PEŁO-PSL tak wyszło z badania przeprowadzonego przez UWAGA - Wirtualną Polskę [ KTÓRA KOCHA PEŁO ] .
Blisko 49,5 proc. uważa, że koalicja PO-PSL (w latach 2007-2015) prowadziła politykę sprzyjającą Rosji. Ja jestem w grupie najmądrzejszej, czyli ostatniej, 14,3%: trudno powiedzieć.
A większość polskiego społeczeństwa uważała w 2. połowie lat 30., że Józef Beck prowadził politykę sprzyjającą Hitlerowi. Niektórzy nawet byli zdania, że Beck to niemiecki agent.
~~Dodo napisał(a):Ktoś napisał: ~~prokurator Piotrowicz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Faryzeusz prawdy nie oszukasz napisał(a): Najbardziej sprzyjającym i proKacapskim rządem był oczywiście PEŁO-PSL tak wyszło z badania przeprowadzonego przez UWAGA - Wirtualną Polskę [ KTÓRA KOCHA PEŁO ] .
Blisko 49,5 proc. uważa, że koalicja PO-PSL (w latach 2007-2015) prowadziła politykę sprzyjającą Rosji. Ja jestem w grupie najmądrzejszej, czyli ostatniej, 14,3%: trudno powiedzieć.
A większość polskiego społeczeństwa uważała w 2. połowie lat 30., że Józef Beck prowadził politykę sprzyjającą Hitlerowi. Niektórzy nawet byli zdania, że Beck to niemiecki agent.
A w Gdańsku wiceprezydent uważa że II wojnę światową wywołało "złe słowo Polaka"
Pyerdolisz przygłupie , ale jakby nawet to ma prawo do swojego zdania . Jeszcze , bo do puki dziad nie strzeli kopytami to nie wiadomo jak długo .
~~Słomkowa Irezyna napisał(a): Wy tepe polaczki kłócicie się pis-po a oni dalej was ruch a ją i się śmieją. Hehe