~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !
~~Rysiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !
Jasiu a jak uważasz czy pan jego ekscelencja Tusk mówi prawdę?
~~pytanie 1 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !
Jasiu a jak uważasz czy pan jego ekscelencja Tusk mówi prawdę?
Jarek to gej aktywny czy pasywny ?
Podobny do ciebie?
~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !