~~Kirowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !
Jeśli mogę co coś poradzić to przejdź się pięć kilometrów szybkim marszem to ci przejdzie.
~~Kasztanowa Szachownica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kirowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !
Jeśli mogę co coś poradzić to przejdź się pięć kilometrów szybkim marszem to ci przejdzie.
To,że tobie pomogła ta terapia nie znaczy ,że wszyscy na nią "idą ".To druga metoda nabierania rozumu :pierwsza to przez głowę ,ta przez d oopę ,praktykowana głównie w wyborczych rejonach PISu.
KO i donek teraz rządzi a ty te pociągi tak liczysz i liczysz? Oj stary ty piernik musi:)
~~Płowobrązowy Nachyłek napisał(a): ~~Kasztanowa Szachownica napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kirowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Uważam, że opinia o ludziach Kaczyńskiego, że to nieudacznicy jest bardzo niesprawiedliwa. W robieniu wałów nie mają sobie równych, złodziejstwo opanowali do perfekcji. Jak dla mnie mistrzostwo świata w grabieży majątku narodowego. 24% narodu nadal docenia ich umiejętności !
To,że tobie pomogła ta terapia nie znaczy ,że wszyscy na nią "idą ".To druga metoda nabierania rozumu :pierwsza to przez głowę ,ta przez d oopę ,praktykowana głównie w wyborczych rejonach PISu.
KO i donek teraz rządzi a ty te pociągi tak liczysz i liczysz? Oj stary ty piernik musi:)
~~Strażnik ZK napisał(a): błaszczak pòł roku szukał ruskiej rakiety w lesie a Izralel zestrzelił ich 300 w pòł godziny.
To mówi samo za siebie.
~~Celestynowy Klon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Strażnik ZK napisał(a): błaszczak pòł roku szukał ruskiej rakiety w lesie a Izralel zestrzelił ich 300 w pòł godziny.
To mówi samo za siebie.
skąd „klawisz” ma takie wiadomości ..??
liczyłeś te zestrzelone ???