~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a): no nie wiem...z Zimbabwe ? ;D
Januszku a ty kiedy wybierasz się na Białoruś prosić o azyl ?
a ty kiedy w okopy pod Charkowem?...bo już niedługo padnie ...
zabierzesz ze sobą wnusia? ;D
Lepiej powiedz kiedy ty dostaniesz powołanie do Kacapskiej Armii zbrodniarza Putina ,przy okazji zabierz syna ,bo mój wnuczek ma 4 latka więc się od niego odpimpaj .
~~idi na uj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Szczypiorek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a): no nie wiem...z Zimbabwe ? ;D
Januszku a ty kiedy wybierasz się na Białoruś prosić o azyl ?
a ty kiedy w okopy pod Charkowem?...bo już niedługo padnie ...
zabierzesz ze sobą wnusia? ;D
Lepiej powiedz kiedy ty dostaniesz powołanie do Kacapskiej Armii zbrodniarza Putina ,przy okazji zabierz syna ,bo mój wnuczek ma 4 latka więc się od niego odpimpaj .
Nie wezmą Yana filcami zniszczył
~~Kawowa Skalnica napisał(a): ''Sytuacja w Charkowie, w pobliżu którego toczą się intensywne walki z siłami rosyjskimi, jest trudna. Jeśli się pogorszy, poprosimy Polskę o wsparcie humanitarne dla tego regionu – powiedziała w rozmowie z PAP wicepremierka Ukrainy Iryna Wereszczuk''
jeszcze czego ?...a może tak niech zacznie pomagać wasza aferzystka ''piękna Dżulia'' ...ta z warkoczem...
no chyba może nawet jeśli nadal baluje w Dubaju...;D
a może Poroszenko?...król czekolady....;D
a może sama Ołena ...no ta żonka ''zielonego ludzika''
przecież ma fundację która handluje ukraińskimi dzieciakami a które zamiast do rodzin zastępczych trafiają w ręce pedofilów w Europie zachodniej...
a poszli wy w piSSdu z tymi prośbami ...;D
niech wasz skorumpowany minister rolnictwa ostatnio zdymisjonowany odda kasę ...niech ''shrek'' sprzeda tą willę pod Kairem ....