~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): Fundusz Sprawiedliwości tak nadużywany, tak lekkomyślnie trwoniony na cele bandycko-pisowskie w wielu przypadkach, jest tylko fragmentem większej całości". - Tego typu funduszy było WIELE w różnych resortach. Zrabowano dziesiątki, setki milionów złotych.
~~Fioletowobiała Cebula napisał(a): Pamiętamy pamiętamy, a ty pamiętasz kto ci wiek emerytalny obniżył ? Pamiętasz?
~~Czarnawy Cząber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowobiała Cebula napisał(a): Pamiętamy pamiętamy, a ty pamiętasz kto ci wiek emerytalny obniżył ? Pamiętasz?
Nikt mi nie obniżał poszedłem na emeryturę w wieku 70 lat ,bo miałem fajną pracę >
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnawy Cząber napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowobiała Cebula napisał(a): Pamiętamy pamiętamy, a ty pamiętasz kto ci wiek emerytalny obniżył ? Pamiętasz?
Nikt mi nie obniżał poszedłem na emeryturę w wieku 70 lat ,bo miałem fajną pracę >
Byłeś górnikiem dołowym?
kurna KOSMONAUTĄ...;D
co się dzieje z ludźmi że tak bardzo interesuje ich czyjeś życie....
czyżby to że ze swoim mają problemy? ;D
~~Centralny kryminał dla pisowców napisał(a): Ziobryści złapani na ogromnym złodziejstwie. Kaczorowi pali sie zad. Duda odlatuje z CPK. Przestępcy wąsik, kamiński, broszka, pcimski gangster, zalewska, szukają azylu w Brukselii. A ziobro udaje chorego.