~~Marcin napisał(a): Na całym świecie są takie kursy i obowiązek posiadania uprawnień na drony. W Polsce jest to najmniej przestrzegane.każdy lot komercyjny (czyli taki gdzie robisz foto lub film i to nie koniecznie za pieniądze) jest zobligowany do posiadania uprawnień , OC i badań.tak chłopczyku ogarnij się,w PL można jeżdzić skuterem po drogach publicznych bez żadnych zezwoleń wystarczy posiadac dowód osobisty,więc po co mi licencja do latania zabawką na bateryjki?zastanów się cz to nie jest nowa forma wydojenia społeczeństwa z kasy?naiwnego społeczeństwa! :P
emem napisał(a): Anonimie, to szkolenie nie dotyczy dronow zabaweczek z tesco, tylko profesjonalnego sprzetu.nawypisywałeś bzdur i za wszelką cenę bronisz tych bzdur,zastanawiam się cz ty naprawdę wierzysz w te bzdury które wypisujesz? :P 99,9 % ludzi co czyta bolec nie stać kupić profesjonalny dron i zrobić licencje,ale wiem na pewno że tych co stać nie zrobią licencji tak jak ja ,
To nie dla gadzeciarzy, ktorzy chca puszczac swoja zabawke na baterie paluszki w ogrodku kolo domu, tylko dla ludzi, ktorzy chca wykorzystuja statki powietrzne na powaznie.