~~Do: "konkreta" napisał(a): Wg. mnie to nie sa żadne konkrety tylko insynuacje /jakieś, podobno, zabawa, wysmiewanie, itd./
Prosiłem o prawomocne wyroki zapadłe po zawiadomieniach veto.
Tak na marginesie Panie "Konkret" wypowiedź ocieka błędami ortograficznymi. Prosze zainwestować w stosowny słowniczek.
~~ napisał(a):~~A konkretów... napisał(a): A konkretów brak...
Chcesz konkretów?
Co prawda przeklejone z innego wątku, ale chciałeś konkrety.
Dla czego w tej gminie nie może być normalnie? Obecny burmistrz wprowadził tragiczne standardy :
- jakieś wycieczki zagraniczne
- podobno wspólne wczasy z przewodniczącą rady'
- zabawa sądami i prokuraturą
- handel działkami przez urzędników
- gazetki propagandowe
- inwestycje pod wybory (która z nich ukończona ?)
- buble budowlane
- hejt internetowy
- jakieś asfalty pod domy policjantom czy komendantowi i przew.kom. rewizyjnej
- cateringi , przyjęcia,
- jakieś dzbanki do d... nie podobne(walące się)
- sztuczne wywiady w dziwnej telewizji
- festiwal muzyki nie do słuchania( sztuczna arystokracja)
- bylejakość podziały ,wyśmiewania się ,
A TERAZ TA GÓWNIAŻERKA Z TYM NIE PRZYZNANIEM SIĘ - WSTYD
ZABIERAJ PAN TO WSZYSTKO SPOWROTEM DO BOLESŁAWCA . NIE ZAPOMNIJ PAN ZABRAĆ HYDROTECHU I SWOICH URZEDNIKÓW BO NAS NA WAS NIE STAĆ ! POPSULIŚCIE TU CO MOŻNA . stworzyłeś GMINĘ BRZYDKĄ I SKŁÓCONĄ WYSTARCZY TYCH DOBROCI.
~~Do: "konkreta" napisał(a): Wg. mnie to nie sa żadne konkrety tylko insynuacje /jakieś, podobno, zabawa, wysmiewanie, itd./
Prosiłem o prawomocne wyroki zapadłe po zawiadomieniach veto.
Tak na marginesie Panie "Konkret" wypowiedź ocieka błędami ortograficznymi. Prosze zainwestować w stosowny słowniczek.
~~Do:" konkreta " napisał(a): Obrazony Pan, że wytyka się błędy ortograficzne? Niepotrzebnie.
Powinien Pan podziękować i potraktować to jako dobrą rade przed jeszcze gorsza kompromitacja.
Dopóki nie ma prawomocnego wyroku nie można mówić o winie. A, że procesy trwają, cóż zrobić, prawa należy przestrzegać, wiec korzystają.
Odnośnie ostatniego zdania. Cyt: "Prosić się może swinia". Pozostawiam w zasadzie bez komentarza, poza słowem - prostackie.
Radze zakupić słownik ortograficzny i podręcznik z zasadami dobrego wychowania.
Powodzenia.
~~Do:" konkreta " napisał(a): Obrazony Pan, że wytyka się błędy ortograficzne? Niepotrzebnie.
Powinien Pan podziękować i potraktować to jako dobrą rade przed jeszcze gorsza kompromitacja.
Dopóki nie ma prawomocnego wyroku nie można mówić o winie. A, że procesy trwają, cóż zrobić, prawa należy przestrzegać, wiec korzystają.
Odnośnie ostatniego zdania. Cyt: "Prosić się może swinia". Pozostawiam w zasadzie bez komentarza, poza słowem - prostackie.
Radze zakupić słownik ortograficzny i podręcznik z zasadami dobrego wychowania.
Powodzenia.