~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Proszę jak 3c USIADŁ na D-pie . Jak trzeba o obowiązkach administracji - cicho, Kłapać po próżnicy dziobem - owszem.
Przecież ten ccc to ciągle bredzi te same frazesy jaki to burmistrz wspaniały gospodarz,ale jeżeli zada mu się proste pytanie udaje głupka i nie odpowiada.
Może uznał, że nie ma z kim "gadać"
Nigdy na wyborach nie byłem, ale przez tą waszą nagonkę to pierwszy raz pójdę na wybory i zagłosuję na Relichta, czy jak mu tam ...
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Proszę jak 3c USIADŁ na D-pie . Jak trzeba o obowiązkach administracji - cicho, Kłapać po próżnicy dziobem - owszem.
Przecież ten ccc to ciągle bredzi te same frazesy jaki to burmistrz wspaniały gospodarz,ale jeżeli zada mu się proste pytanie udaje głupka i nie odpowiada.
Nigdy na wyborach nie byłem, ale przez tą waszą nagonkę to pierwszy raz pójdę na wybory i zagłosuję na Relichta, czy jak mu tam ...
~~ napisał(a):Próbujesz na siłę podnieś rangę swojej organizacji ale sorry patrząc na listę członków to nazwiska nie "powalają". Dla mnie to stowarzyszenie przegranych kandydatów, które walczy w tak ważnych sprawach jak uratowanie przęsła w płocie starszym państwu kosztem rozebrania płotu innej pani.~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Proszę jak 3c USIADŁ na D-pie . Jak trzeba o obowiązkach administracji - cicho, Kłapać po próżnicy dziobem - owszem.
To qźwa jaki z ciebie obywatel jeszcze się chwalisz ,że nigdy nie byłeś na wyborach,całe szczęście ,że to niedobre weto zmobilizowało cię i zagłosujesz na Relichta. Jeśli Weto nic by nie robiło to dalej leniu nie chodził byś na wybory.
~~qq napisał(a):~~ napisał(a):Próbujesz na siłę podnieś rangę swojej organizacji ale sorry patrząc na listę członków to nazwiska nie "powalają". Dla mnie to stowarzyszenie przegranych~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Proszę jak 3c USIADŁ na D-pie . Jak trzeba o obowiązkach administracji - cicho, Kłapać po próżnicy dziobem - owszem.
To qźwa jaki z ciebie obywatel jeszcze się chwalisz ,że nigdy nie byłeś na wyborach,całe szczęście ,że to niedobre weto zmobilizowało cię i zagłosujesz na Relichta. Jeśli Weto nic by nie robiło to dalej leniu nie chodził byś na wybory.
kandydatów, które walczy w tak ważnych sprawach jak uratowanie przęsła w płocie starszym państwu kosztem rozebrania płotu innej pani.
~~ napisał(a): A co ma jakiś płot wspólnego z tym tematem ? To w tej sprawie Prokuratura coś wszczęła ?