~~vieto napisał(a): Umożono
~~ napisał(a): To czy to Prokuratura umorzy czy nie jest rzeczą wtórną . Faktem jest ,że mamy do czynienia już od dawna z ROZWARSTWIENIEM SIĘ DAMIONISTRACI - w ogóle ZE SPOŁECZEŃSTWEM. Już dawno administracja - której płacimy ,nie reprezentuje interesów społeczeństwa. Smutne jest też to ,że ludzie zamiast się upominać o swoje prawa rozpoczęli grę polegająca na podlizywaniu się urzędnikom w celu załatwienia swoich spraw.
Winę za ten stan rzeczy ponosi Państwo Polskie i jego organy odpowiedzialne za utrzymania w normach PORZĄDKU PRAWNEGO. Skutkiem tych wypaczeń jest to ,że społeczeństwo stało się PRZEDMIOTEM A NIE POPDMIOTEM dla administracji samorządowo-rządowej.
Dodam ,że G-WNO mnie obchodzi czy mnie ktoś rozumie czy nie. Mamy w Polsce bałagan , który jako jedyny dobrze się rozwija.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): To czy to Prokuratura umorzy czy nie jest rzeczą wtórną . Faktem jest ,że mamy do czynienia już od dawna z ROZWARSTWIENIEM SIĘ DAMIONISTRACI - w ogóle ZE SPOŁECZEŃSTWEM. Już dawno administracja - której płacimy ,nie reprezentuje interesów społeczeństwa. Smutne jest też to ,że ludzie zamiast się upominać o swoje prawa rozpoczęli grę polegająca na podlizywaniu się urzędnikom w celu załatwienia swoich spraw.
Winę za ten stan rzeczy ponosi Państwo Polskie i jego organy odpowiedzialne za utrzymania w normach PORZĄDKU PRAWNEGO. Skutkiem tych wypaczeń jest to ,że społeczeństwo stało się PRZEDMIOTEM A NIE POPDMIOTEM dla administracji samorządowo-rządowej.
Dodam ,że G-WNO mnie obchodzi czy mnie ktoś rozumie czy nie. Mamy w Polsce bałagan , który jako jedyny dobrze się rozwija.
JEST TAKIE POWIEDZENIE ,,KRUK KRUKOWI OKA NIE WYDZIOBIE''
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): To czy to Prokuratura umorzy czy nie jest rzeczą wtórną . Faktem jest ,że mamy do czynienia już od dawna z ROZWARSTWIENIEM SIĘ DAMIONISTRACI - w ogóle ZE SPOŁECZEŃSTWEM. Już dawno administracja - której płacimy ,nie reprezentuje interesów społeczeństwa. Smutne jest też to ,że ludzie zamiast się upominać o swoje prawa rozpoczęli grę polegająca na podlizywaniu się urzędnikom w celu załatwienia swoich spraw.
"Kruk krukowi oka nie wykole."
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): To czy to Prokuratura umorzy czy nie jest rzeczą wtórną . Faktem jest ,że mamy do czynienia już od dawna z ROZWARSTWIENIEM SIĘ DAMIONISTRACI - w ogóle ZE SPOŁECZEŃSTWEM. Już dawno administracja - której płacimy ,nie reprezentuje interesów społeczeństwa. Smutne jest też to ,że ludzie zamiast się upominać o swoje prawa rozpoczęli grę polegająca na podlizywaniu się urzędnikom w celu załatwienia swoich spraw.
"Kruk krukowi oka nie wykole."
Ja znam takie przysłowie ,że nie wydziobie .