~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Patrzą na "ręce" a sami wrażliwi...
Zapewniam ,że odpowiedni dokument trafi do organów ścigania z wnioskiem o wszczęcie postępowania. "Ve-To" nie może sobie pozwolić na takie obraźliwe komentarze. Może autor uważa ,że jest zabawny i bystry ,ale tak nie jest. Możesz nie lubić tego Stowarzyszenia , lecz nie obrażaj jego członków i sympatyków.
Trzymam was za słowo, bo jeśli nie zgłosicie tego obraźliwego wpisu doprokuratury to stracicie mój szacunek .
~~??? napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Patrzą na "ręce" a sami wrażliwi...
Zapewniam ,że odpowiedni dokument trafi do organów ścigania z wnioskiem o wszczęcie postępowania. "Ve-To" nie może sobie pozwolić na takie obraźliwe komentarze. Może autor uważa ,że jest zabawny i bystry ,ale tak nie jest. Możesz nie lubić tego Stowarzyszenia , lecz nie obrażaj jego członków i sympatyków.
Trzymam was za słowo, bo jeśli nie zgłosicie tego obraźliwego wpisu doprokuratury to stracicie mój szacunek .
I pewnie po utracie twojego szacunku pójdą się pochlastać:):):) Ogarnij się
człowieku...
~~3c napisał(a): Ostatnio Nowogrodziec był w tvp. Gmina była pokazywana w związku z pozyskaniem środków na informatyzację.
Gratuluje
~~3c napisał(a): Może ważne są aspiracje polityczne.
A ten czy inny program potrzebny aby zaistnieć.
~~3c napisał(a): Ok już czekam na program ciekawy jestem tylko czy to redakcja zaprasza czy veto monituje problem.
~~3c napisał(a): Zapraszam
[email protected] każda osobe która uważa że moje komentarze i wypowiedzi naruszyły godnosc kogokolwiek.
Jak na razie ktoś tylko się odgrażał za podanie informacji publicznej kto z imienia i nazwiska jest członkiem zarządu powiatu z terenu gminy.