Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W piątek manifestacja poparcia dla Gliniady
~~Ja niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 17:20
...ale kto broni udziału w paradzie? sprawa rozbija się o pieniądze...niech pójdzie ekipa za darmo i po sprawie...no ale cóż...za darmo nawet w gębę nie dostaniesz...wszystko ma fatalny wydźwięk...jesli ma się to odbywać w takiej atmosferze i do tego w konflikcie bo za mało płacą...mówię stanowczo NIE DLA GLINIADY!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~@ niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 17:21
Dlaczego osoby ze zdjęcia demonstrują "po angielsku"?
~~Ja niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 17:23
...to ma być chyba taki efekt wooow...a może żeby "przyjezdny" zrozumiał co jest na rzeczy

~~ niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 17:32
~~Czytający napisał(a):
~~Mieszkaniec napisał(a): Po pierwsze to przecież nikt Nowakowi nie zabrania robienia Gliniady prawda? Po drugie to sporo kasy uzbieraliby ze składek zainteresowanych przedsięwzięciem skoro jest ich tak dużo. Niech to będzie 300 osób, po 100 PLN = 30000 PLN.

Jeśli zaś chodzi o moje podatki to naprawdę lepiej przeznaczyć te pieniądze na walkę z bezdomnością, na pomoc ubogim rodzinom, na stypendia dla uzdolnionych dzieciaków czy na wyposażenie pracowni MDK.

Ta cała Gliniada może być spokojnie finansowana przez tych , którym się podoba. Załóżcie stowarzyszenie, zróbcie legalną zbiórkę i tedy przekonacie się ilu tak naprawdę jest w stanie wesprzeć taką inicjatywę. Najłatwiej jednak obrzucać błotem władze i wyciągać rękę po publiczne pieniądze, czyli również moje i mojej żony.

Jeśli więc prosicie o wyrażenie opinii to:
NIE WSPIERAMY GLINIADY

Dziękuję.

Podpisuję się pod wypowiedzią.

Ja również .
14505
DP
15 sierpnia 2017r. o 17:35
mowa o dobrym promowaniu...
miałam napisać więcej
ale dodam jeszcze tylko że to inwestycja długofalowa, mogąca mieć duży wpływ na rozwój miasta
~~Bolo89 niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 18:11
Miasto coraz bardziej schodzi na psy.Kto się tym przejmuję w ogóle , krec ** tą dziure.

Zastosowana autokorekta

~~Bolo89 niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 18:11
Miasto coraz bardziej schodzi na psy.Kto się tym przejmuję w ogóle , krec ** tą dziure.

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
15 sierpnia 2017r. o 18:17
~~ napisał(a):
~~Czytający napisał(a):
~~Mieszkaniec napisał(a): Po pierwsze to przecież nikt Nowakowi nie zabrania robienia Gliniady prawda? Po drugie to sporo kasy uzbieraliby ze składek zainteresowanych przedsięwzięciem skoro jest ich tak dużo. Niech to będzie 300 osób, po 100 PLN = 30000 PLN.

Jeśli zaś chodzi o moje podatki to naprawdę lepiej przeznaczyć te pieniądze na walkę z bezdomnością, na pomoc ubogim rodzinom, na stypendia dla uzdolnionych dzieciaków czy na wyposażenie pracowni MDK.

Ta cała Gliniada może być spokojnie finansowana przez tych , którym się podoba. Załóżcie stowarzyszenie, zróbcie legalną zbiórkę i tedy przekonacie się ilu tak naprawdę jest w stanie wesprzeć taką inicjatywę. Najłatwiej jednak obrzucać błotem władze i wyciągać rękę po publiczne pieniądze, czyli również moje i mojej żony.

Jeśli więc prosicie o wyrażenie opinii to:
NIE WSPIERAMY GLINIADY

Dziękuję.

Podpisuję się pod wypowiedzią.

Ja również .

A ja sę z tą opinią nie zgadzam,bo Gliniada jest nasza ,bardzo atrakcyjna i walka Roman-Nowak o tym zdecydowała ,ze zamiast promować i opłacić nasze ,to np.zaprosiło się spektakl niedzwiedzi ,który może i chwilowo fajny był ,ale wyszedł drożej niż nasi ,a poza tym jakoś nie był taką atrakcją i tak nie promował Bolesławca jak Gliniada.
Po raz kolejny polityka i zawiść zwyciężyła nad interesem miasta i logiką :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.