Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Apteka w Tesco

~~ niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 12:41
~~Wróg DEBILI napisał(a): Towar wydany klientowi po zapłaceniu stanowi jego własność i robi co chce. To nie wina apteki że klient dostał wadliwą reklamówkę, mógł sprawdzić.
A co by było gdyby klient włożył do swojej reklamówki i wychodząc reklamówka puściła i rozbiła się na podłodze, wówczas klient płaci aptece za sprzątanie i oczyszczenie miejsca.
Ale tak to jest jak się ma dwie lewe ręce.
Przypomina mi to artykuł o zakazie z wózkami.

tak właśnie! jak jesteś zwykłą łajzą, która się kaleczy przy zakładaniu skarpetek to z domu nie wyłaź! łazi to takie tałatajstwo po ulicach, tworzy korki przy kasach i tylko denerwuje...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 20:52
Przychylam się do powyższej opinii- ludzie robią się coraz bardziej roszczeniowi, wydaje im się, że wszystko wolno. Szalejący kierowcy, baby z rozwydrzonymi bachorami, wlaściciele kupczących wszędzie psów, itd. Gdzie podziała się serdeczność, dobre słowo, wychowanie, kultura? Chyba coś musi pieprznąć na tym świecie, bo czarno to widzę
~~ niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 20:57
Kupczą kupcy, psy po prostu ...ją? Może to i nieładne, ale tak to wygląda. A właściciele psów powinni umożliwiać swoim psom załatwianie potrzeb na swoim dywanie w domu lub w swoim ogrodzie, a nie zanieczyszczać wspólną przestrzeń.

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 21:06
~~ napisał(a): Przychylam się do powyższej opinii- ludzie robią się coraz bardziej roszczeniowi, wydaje im się, że wszystko wolno. Szalejący kierowcy, baby z rozwydrzonymi bachorami, wlaściciele kupczących wszędzie psów, itd. Gdzie podziała się serdeczność, dobre słowo, wychowanie, kultura?

Pytasz o kulturę, serdeczność, wychowanie a nawet o dobre słowo i jednocześnie piszesz o babach z wrzeszczącymi bachorami??!!

Napisz jeszcze coś bezsensownego!!:)
7612
bax
29 sierpnia 2017r. o 21:31
Nie wiem jak w Tesco,ale miałam nie dawno sytuację,gdzie wracając z SOS po północy kupowałam leki na zapobiegnięciu poważnej dolegliwości,zapłaciłam i odeszłam od kasy....dobrze,że była przy mnie osoba,która zabrała leki....zapomniałam ,bo mój stan zdrowia był kiepski...

Do apteki często przychodzą schorowani ludzie wychodzący od lekarza z receptą....
nie ocenię tej czy innej sytuacji...
Ale...to nie jest powód ,do opisywania na forum różnych nie przyjemnych wydarzeń :(....
~~ niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 21:49
Zgadza się piszę o babach i wrzeszczących bachorach bo niejednokrotnie jestem świadkiem w miejscach publicznych ( np. restauracja) jak rodzice nie potrafią zapanować nad swoimi pociechami a sami również nie prezentują sobą zbyt wiele, spacerujące matki rzucające mięsem, itd
Co zabolało? Uplasowałaś się gdzieś w powyższej kategorii?
~~Ola niezalogowany
29 sierpnia 2017r. o 22:01
Szanujaca sie firma wydaje towar i wrzuca strate w koszty, widac jak raczkujemy w obszarze kultura biznesu
7612
bax
29 sierpnia 2017r. o 23:18
~~ napisał(a): Zgadza się piszę o babach i wrzeszczących bachorach bo niejednokrotnie jestem świadkiem w miejscach publicznych ( np. restauracja) jak rodzice nie potrafią zapanować nad swoimi pociechami a sami również nie prezentują sobą zbyt wiele, spacerujące matki rzucające mięsem, itd
Co zabolało? Uplasowałaś się gdzieś w powyższej kategorii?

Nie :)

Nawracając do tematu,więcej zrozumienia dla pacjentów.Co prawda nie każdy chory i cierpiący jest spokojny i uprzejmy dla innych ludzi...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza