Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Super ceny samochodów w nowym komisie
~~ot przykład bereta niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 18:40
~~ napisał(a): Auto 11 letnie z przebiegiem 106 000 tys km ;)

Jak naPISzsz to po raz 4 to go kupię ? Przymule,posta nie potrafisz naPISać ,a dyskutujesz o samochodach .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sledzczy niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 18:49
Wklepcie na facebooku jeden z numerów tel w ogłoszeniu. Wyjdzie Mamam Mamam. Teraz została zablokowana ;) Żeby teraz odblokować konto musi podać swoje prawdziwr dane.
~~~123456 niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 20:04
zagazowany 16 letni passat z przebiegiem poniżej 200k. haha
~~Hgw niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 20:29
Passat to scierwo..
~~Banan niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 20:37
Ja oglądałem Audi a4 2001 rok. 145000 km przebiegu...nie bite...a pas bezpieczeństwa od kierowcy z 2003 roku... cud!?!?
~~Ziom niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 21:10
Na zdjęciu BMW a na stronie passat i golfy...
~~s niezalogowany
30 sierpnia 2017r. o 21:11
Pewnie masz pod stodola paska z 90 roku i wyzywasz na vw.

Ten fajny pasek i golfik.
~~a niezalogowany
31 sierpnia 2017r. o 7:45
osobiście zamierzam tam kupić auto byłem widziałem Pani mega miła mówi co było robione przy aucie .Z wpisów widzę że maja bardzo zazdrosnych znajomych którzy wszystko widzą i wiedzą a auto zawsze można sprawdzić po numerach .Najlepiej siedzieć przy kompie brać 500 plus i pisać głupoty .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.