~~Sledczy napisał(a): ~~Właściciel napisał(a): Szanowny Panie,
podawanie nieprawdziwych informacji to przestępstwo. Firma MAMAM a bardziej profil na Faceeboku to informacja, że poza sprzedażą samochodów zajmuję się w wolnej chwili projektowaniem ubrań damskich i dziecięcych. Nie zauważyłam aby jakikolwiek mój profil a mam ich aż dwa :) był zablokowany. W związku z powyższym proponuję albo przeprosić albo nie patrzeć w lustro bo zobaczy Pan raczej kogoś innego niż się spodziewa. Pozdrawiam, Bogumiła Domańska
Witam pani Bogumiło, Oczywiście jest taka firma i strona z ubraniami MAMAM na facebooku, Gratuluje. Ale ja nie otym. Wpisałem na facebooku w pozycji szukaj znajomych dwa numery telefonu i wyszło na jednym numerze, że jest taka osoba Mamam Mamam, Według regół facebooka jest to złamanie zasad. Zawsze podaje się prawdziwe imie i nazwisko. Zgłosiłem to facebooka i zablokowali konto do wyjaśnienia.
http://s014.radikal.ru/i327/1708/db/6b3770c7604c.png
Nie rozumiem tych ludzi, co nie podają swojego prawdziwego imienia i nazwiska na facebooku, Póżniej wychodzą niepotrzebne nieporuzumienia.
Dziękuje za pozdrowienia.
Pozdrawiam
Szanowny Panie,
jest to godne uznania, że tak wnikliwie analizuje Pan przestrzeganie prawa i zasad przyjętych przez faceebok. Pozostaje mi tylko powinszować. Zastanawiam się tylko czy ma Pan może rodzinę? znajomych,przyjaciela, choćby jakieś zwierzę któremu poświęca Pan tyle czasu ile stracił Pan już na mojego facebooka? Nie musi Pan odpowiadać na forum, odpowiedź jest oczywista.
Z wyrazami szacunku
Bogumiła Domańska