Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Flaga sama się zdjęła?
~~. niezalogowany
12 września 2017r. o 13:19
~~obywatel napisał(a): Sprawka pislamistów. Zamiast flagiu UE będziemy mieli pomniki kaczyńskich

JESTEM ZA, BYLEBY ANGELA HITLER SIĘ ODWALIŁA OD pOLSKI.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~obywatel niezalogowany
12 września 2017r. o 13:51
~~. napisał(a):
~~obywatel napisał(a): Sprawka pislamistów. Zamiast flagiu UE będziemy mieli pomniki kaczyńskich

JESTEM ZA, BYLEBY ANGELA HITLER SIĘ ODWALIŁA OD pOLSKI.

Angela już się odwala ale z unijnymi pieniędzmi a wszystko przez ...ów i nie chodzi tu o uchodźców ale o TK, sądy i wycinki szyszki

Zastosowana autokorekta

~~ja niezalogowany
12 września 2017r. o 14:11
Wszystkim plującym na Unię współczuję braku rozumu.
żyłem w kraju, który nie był w Uni Europejskie, w którym po chleb, buty i wiele innych produktów trzeba było stać godzinami w kolejkach, w kraju , w którym wiele produktów było na kartki. Paszport był wydawany na tylko do krajów Układu Warszawskiego a po powrocie z zagranicy trzeba było go złożyć na postrunku milicji. Zyłem w kraju, w którym zostałwprowadzony stan wojenny i żeby pojechać do innego miasta trzeba było dostać specjalną przepustkę a po przybyciu zameldować się na posterunku milicji.
zyłem w kraju szarym, brzydkim i cholernie biednym. I nigdy więcej nie chcę żyć w takim kraju.
Wszyscy, którzy narzekają na to że jesteśmy rynkiem zbytu dla europy zachodniej należy się kilka słów wyjaśnienia.
To, że nie mamy dużo globalnych firm z polskimi korzeniami to nie wina europy ale nas samych, to polacy mają taką mentalność i uważają, że jak ktoś się czegoś dorobił to nakradł. To u nas politycy wszelakiej maści zabijają ducha przedsiębiorczości opresyjnymi ustawami podatkowymi, to nasze organy ścicgania zabijają wolę współpracy przedsiębiorcy z przedstawicielami świata nauki. To współczesne społeczeństwo ma tak niski poziom świadomości, że wybiera takich a nie innych polityków. To również Ci politycy są tylko i wyłącznie nastawieni na okradanie tego społeczeństwa z resztek rozumu bo takimi ludźmi się lepiej i łatwiej steruje.
Wszystkim plującym na Unię Europejską polecam odwiedziny na Białorusi.
~~Bolecnauta niezalogowany
12 września 2017r. o 14:15
A ja Ukrainę! Tu jak zawiało wolnością, to ją zaraz zdławili aneksując Krym i zajmując Dombas.
~~ww niezalogowany
12 września 2017r. o 15:16
~~ napisał(a):
~~... napisał(a): A po co tam flaga tego kołchozu?

Żeby taki IDIOTA jak ty wiedział ,że jesteśmy w UE bez granic.

pełno jest granic w tej UE, jeśli tego nie widzisz to Ty jesteś ślepy
~~Vivd niezalogowany
12 września 2017r. o 15:17
~~ napisał(a):

DOKŁADNIE
~~Vivd niezalogowany
12 września 2017r. o 15:17
~~ napisał(a):

DOKŁADNIE
~~ww niezalogowany
12 września 2017r. o 15:21
~~ napisał(a): Jak wam źle w tej unii to oddajcie dotacje rolników, wszystkie dofinansowania inwestycji, ściągnijcie rodziny z pracy w tej złej unii, wyróbcie na nowo paszporty by przez granicę w Sudetach i na Nysie przechodzić. Myślicie, że jak do budżetu Unii wkładacie 100 a wyciągacie 500 to jest uczciwie? Banda hipokrytów gimnazjalnych, bo nie sądzę by ci urodzeni przed naszą akcesją do unii w 2004 r. na nią narzekali. Ja pamiętam korki na jedynej wówczas autostradzie w kraju A4 - innych nie było praktycznie w ogóle; szare odrapane kamienice w miastach, bezrobocie szybujące ponad 20%, rolników obrabiających pola starymi ursusami z całymi rodzinami, narzekających na konkurencję z dotowanego rolnictwa unijnego; kolejeczki na każdej granicy. Wasze narzekanie na unię jest czystą polaczkową hipokryzją. A jeśli chodzi o imigrantów przypomnijcie sobie jak za komuny to wy uciekaliście na zachód jako uciekinieży i handlowaliście w Berlinie zachodnim, czy Wiedniu? Traktowali was tam jak wy dzisiaj Ukraińców czy Wietnamczyków?

wyluzuj , jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy Polską imigracją a arabską to jesteś naiwny lub kłamliwy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.