~~ napisał(a):~~ napisał(a): A ja was niełapię ... dziennikarzy...... a co miał przemawiać z parasolką w ręku ? w pelerynce?? chyba musicie sobie poczytac o protokole oficjalnym to raz i przejzyjcie sierotki zdjęcia z zagranicy (ha) i bedziecie wyśmiewać i naśmiewać do woli. Poza tym kobieta trzyma parasol nad sobą i nad zwierzchnikiem . A jeszcze raz poza tym : boli was ze kobieta? pracownik jak kazdy inny -w koncu jest równouprawnienie. A peleynkę proponuję sobie zakupić taką żeby twarzy widać nie było bo czasem aż wstyd pisać bzdury
Anonimie zwierzchnik to jest w wojsku a nie starostwie!
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): A ja was niełapię ... dziennikarzy...... a co miał przemawiać z parasolką w ręku ? w pelerynce?? chyba musicie sobie poczytac o protokole oficjalnym to raz i przejzyjcie sierotki zdjęcia z zagranicy (ha) i bedziecie wyśmiewać i naśmiewać do woli. Poza tym kobieta trzyma parasol nad sobą i nad zwierzchnikiem . A jeszcze raz poza tym : boli was ze kobieta? pracownik jak kazdy inny -w koncu jest równouprawnienie. A peleynkę proponuję sobie zakupić taką żeby twarzy widać nie było bo czasem aż wstyd pisać bzdury
doucz się -odsyłam do definicji np PWN słowa "zwierzchnik"
Nigdy nie słyszałem, że ktoś na starostę czy wicestarostę mówił zwierzchnik.
Ps żeby się wypowiadać należy mieć wiedzę a nie domysły i wymysły
~~Ali Baba napisał(a): Emem z tatą mają poczucie humoru na poziomie tak niskim jak niską jakość ma cały ten portal. Grafomańskie massmedia dla bezrobotnych jak falco.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): A ja was niełapię ... dziennikarzy...... a co miał przemawiać z parasolką w ręku ? w pelerynce?? chyba musicie sobie poczytac o protokole oficjalnym to raz i przejzyjcie sierotki zdjęcia z zagranicy (ha) i bedziecie wyśmiewać i naśmiewać do woli. Poza tym kobieta trzyma parasol nad sobą i nad zwierzchnikiem . A jeszcze raz poza tym : boli was ze kobieta? pracownik jak kazdy inny -w koncu jest równouprawnienie. A peleynkę proponuję sobie zakupić taką żeby twarzy widać nie było bo czasem aż wstyd pisać bzdury
doucz się -odsyłam do definicji np PWN słowa "zwierzchnik"
Nigdy nie słyszałem, że ktoś na starostę czy wicestarostę mówił zwierzchnik.
Ps żeby się wypowiadać należy mieć wiedzę a nie domysły i wymysły
~~Ali Baba napisał(a): Emem z tatą mają poczucie humoru na poziomie tak niskim jak niską jakość ma cały ten portal. Grafomańskie massmedia dla bezrobotnych jak falco.
emem napisał(a): Anonimie, na tym portalu nie ma miejsca na zwroty obrazliwe, dlatego Twoj wpis wkrotce zostanie usuniety. Nie rob tego wiecej, bo bedziesz musial przepraszac, ale juz w rzeczywistosci stojac twarza w twarz.