~~Kate napisał(a): Witam. Kogo teraz polecacie do prowadzenia ciąży:)? Najlepiej pracującego w szpitalu w Lubaniu bądź Zgorzelcu. Pozdrawiam[/c
~~Kate napisał(a): Witam. Kogo teraz polecacie do prowadzenia ciąży:)? Najlepiej pracującego w szpitalu w Lubaniu bądź Zgorzelcu. Pozdrawiam
Chyba nikogo;)
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): A po co ci ktoś do prowadzenia . Jak przyjdzie do porodu to i tak żaden z nich się niepofatyguje . Wieczorem lub w nocy będzie tylko położna i lekarz dyżurny (z ortopedii , chirurgii lub wewnętrznego ) i w razie komplikacji anastezjolog. Ten twój prowadzący pojawi się jak będzie miał zmianę żebyś oczy nacieszyła że niby się tobą zajmuje . W zależności od tego czy go / ją lubią pielęgniarki , będziesz miała przerąbane lub będą skakać koło ciebie gdy będzie w pracy.
Lepiej idź do szkoły rodzenia którą prowadzi jakąś oddziałowa . Jej wszystkie pielęgniarki w pupę włażą bo grafiki ustawia . Wiadomo sobota niedziela więcej kasy , w tygodniu mniej godzin .[
Rodziłam w Lubaniu,lekarz prowadzący nie pracował w tym szpitalu i byłam traktowana jak śmieć także dziękuję. A do szkoły rodzenia już chodziłam:D