"...Dni robią się krótsze, a temperatura niższa. Dla jeży jest to czas przygotowywania się do nadchodzącej zimy. Oznacza to, że do czasu nadejścia przymrozków muszą "wcinać" ile się da!..." ...
Aaaa to łobuz :> teraz wiem czemu po zmroku karmę dachowcom wyjada :| ...
Iiii jak szszszybko ucieka :| :)
Ostatnio uratowałem pięknego jeża zauważyłem biedaka w opuszczonym kanale samochodowym z którego nie miał możliwości wyjścia na wolność ,zrobił sobie z trawy gniazdko ale zimy by nie przetrzymał.Puściłem go na wolność.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.