Jak dla mnie jest ten Pan niepoważny. Najpierw sam jeździ za radiowozami i nagrywa wszystko, a później płacze, że zła i wstrętna Policja jeździ za Panem po mieście. Przypadkowo czy specjalnie nie wiem, ale bardzo dobrze, że za Panem jeżdżą. Skoro Pan donosi na Policjantów za każdą pierdołę, która się zdarzy to i w drugą stronę "Milicja" (jak to Pan ich nazywa) umili Panu życie.
Co to jest za nonsens, żeby się żalić na swoje metody działania tylko skierowane wobec siebie.
Szkoda słów. Brawo dla Wydziału Ruchu Drogowego!
Zawsze mi się wydaje, że takimi rzeczami zajmują się ludzie, którzy nie mają co zrobić z czasem. A niech sobie jeżdżą za mną cały dzień. Nie przeszkadzałoby mi to.
Panowie Policjanci czy jak tam woli ten cwaniak Milicjanci, tak trzymać, choćby za jego ignorancję, a może najzwyklejszą głupotę i nieznajomość realiów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.