BTS w Gromadce, blues oraz zespół pieśni i tańca w Kruszynie, BKS naparza się po wioskach, gliniada zniknęła. A wystarczyłoby przeciez wejść wystarczająco głęboko najjaśniejszemu w .....
Dobrze, że ratusz jeszcze stoi w Bolesławcu. Żal...
Pan prezydent niezbyt się stara wspierać tak piękny i czysty sport jakim jest siatkówka. Wystarczy zapoznać się z zestawieniem kwot jakimi wspierają swoich siatkarzy inne miasta. BTS ze swoim budżetem jest najbiedniejszym zespołem w drugiej lidze, ale najbogatszym w zapał zarówno zawodników jak i społecznie organizującym to ludziom dobrej woli. Druga liga, do dumnie brzmi, szkoda tylko, że władze jakby tego nie widzą...
Pan prezydent niezbyt się stara wspierać tak piękny i czysty sport jakim jest siatkówka. Wystarczy zapoznać się z zestawieniem kwot jakimi wspierają swoich siatkarzy inne miasta. BTS ze swoim budżetem jest najbiedniejszym zespołem w drugiej lidze, ale najbogatszym w zapał zarówno zawodników jak i społecznie organizującym to ludziom dobrej woli. Druga liga, do dumnie brzmi, szkoda tylko, że władze jakby tego nie widzą...
~~zenek napisał(a): BTS w Gromadce, blues oraz zespół pieśni i tańca w Kruszynie, BKS naparza się po wioskach, gliniada zniknęła. A wystarczyłoby przeciez wejść wystarczająco głęboko najjaśniejszemu w .....
Nie jest tak tragicznie!
Kosciolow mamy pod dostatkiem, tam mozna pospiewac, porozmawiac o polityce, oszczednosci zainwestowac dajac na tacke a jak sie uda, to nawet wielebnego w lapke pocalowac.
Jaki Blues chcecie!. Wielebny bedzie mszalne popijal, to tam mozecie mu pospiewac. Jaka gliniada! Procesja w Kolo kosciola!.
Wiec nie nazekac prosze!, Sport to mord i prezio o tym wie, wiec ratuje nam
~~zenek napisał(a): BTS w Gromadce, blues oraz zespół pieśni i tańca w Kruszynie, BKS naparza się po wioskach, gliniada zniknęła. A wystarczyłoby przeciez wejść wystarczająco głęboko najjaśniejszemu w .....
dlatego uciekłem z tej dziury.....dziękuję prezydencie dwojga imion!!
Czy naprawdę ktoś kto nie liże ratuszowego rowa a robi dobre rzeczy musi uciekać poza Boleslawiec?! Ludzie, to jest chore!
Powodzenia BTS, jestem pełen uznania mimo przeciwności. Do przodu.
Bo reklamować bolesławiec trzeba ale wszystko za "bóg zapłać", radni powinni się wstydzić bo jak drużyna zacznie osiągać sukcesy każdy z włodarzy będzie chciał wcisnąć swoją "mordę" na zdjęcie że niby co to nie pomogli, a żeby drużyna z bolesławca musiała szukać wsparcia w innych gminach -wstyd !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.