~~Rodzicielka niezalogowany 10 października 2017r. o 15:35
Drodzy Internauci ;) Mam nieodzowne wrażenie, że administratorowi portalu od dłuższego czasu bardzo zależy na tym aby przedstawić szkołę językową OXPRESS w negatywnym świetle. Pytanie DLACZEGO?
Czyżby personalny uraz? ;)
Jako rodzic i była już uczennica Oxpressu - moje dziecko uczęszcza teraz do przedszkola Oxpress, pragnę ZAPEWNIĆ wszystkich Internautów, że zawierzenie mojej pociechy kadrze Oxpressu było świetną decyzją: ABSOLUTNIE NIE ŻAŁUJĘ podjętej decyzji ! Jesteśmy wraz z mężem bardzo zadowoleni z opieki i szerokiej gamy zajęć.,które oferuje przedszkole i jak domniemam szkoła.
Przykro jedynie czytać tak nieprawdziwe komentarze,które uderzają w ludzi poświęcających serce dzieciom.
~~Artur niezalogowany 10 października 2017r. o 16:40
Zgadzam się z Rodzicielką, mój Syn od roku uczęszcza do Oxpressu i jest bardzo zadowolony, co więcej - my z małzonką także :) krytykowany wczesniej w ktorymś z poprzednich postów Pan od basenu, właściciel szkoly, zaszczepił w moim dziecku chęć do pływania, z czego jestem baaardzo zadowolony! Teraz to syn prosi mnie o weekendowy wypad na basen, a nie odwrotnie, jak bylo do tej pory :D Dziękuję panu Dariuszowi :)
~~Artur niezalogowany 10 października 2017r. o 16:42
Zgadzam się z Rodzicielką, mój Syn od roku uczęszcza do Oxpressu i jest bardzo zadowolony, co więcej - my z małzonką także :) krytykowany wczesniej w ktorymś z poprzednich postów Pan od basenu, właściciel szkoly, zaszczepił w moim dziecku chęć do pływania, z czego jestem baaardzo zadowolony! Teraz to syn prosi mnie o weekendowy wypad na basen, a nie odwrotnie, jak bylo do tej pory :D Dziękuję panu Dariuszowi :)
~~Artur niezalogowany 10 października 2017r. o 16:58
~~Artur niezalogowany 10 października 2017r. o 16:59