~~widz napisał(a): Ci państwo to pozostałość dziennikarstwa z końca XX wieku. Dziś liczy się zawodowstwo, wyższe wykształcenie, zwłaszcza kierunkowe i niezależność w poglądach, umocowaniach środowiskowych i politycznych. Niemniej peryferie dziennikarstwa są dość obszerne i dla każdego starczy tam miejsca.
Dziękuję za to, że mogę sobie na tych peryferiach poegzystować. Kamień spadł mi z serca : )
Dopisane 15.10.2017r. o godz. 20:11:
~~fejsbukowicz napisał(a):
Celne spostrzeżenie. Ci państwo są słabi merytorycznie i prowadzą taką gadkę-szmatkę o niczym. Można by było wybaczyć brak wykształcenia wyższego, ale niestety im brakuje podstawowego warsztatu telewizyjnego. Reklamowanie pod koniec rozmowy o wydarzeniach tygodnia jakiegoś kanału telewizyjnego to nieporozumienie. Wyłączyłem po szybkim przesłuchaniu fragmentów.
Dobrze że wyłączyłeś, w przeciwnym razie mógłbyś dojść do wniosku, że jesteśmy słabi merytorycznie i prowadzimy gadkę-szmatkę o niczym. Mógłbyś również wybaczyć nam brak wykształcenia wyższego, i nie wybaczyć braku podstawowego warsztatu telewizyjnego. A tak to sobie oszczędziłeś : )