~~ napisał(a): Ja już się w tym wszystkim pogubiłem co jest ważniejsze Meldunek czy miejsce pobytu czyli mieszkanie ,bo jak ktoś jest zameldowany w Polsce a mieszka i pracuje w Niemczech to może startować w wyborach do Bundestagu?????Złodziej to złodziej, nie ważne gdzie mieszka, ważne gdzie płaci podatki
~~bez lipy napisał(a): Ja to bym zadał wprost pytanie Romanowi: jaką miał wiedzę i skąd ją miał odnośnie miejsca zamieszkania.Jezeli KTOS matrzy mieszkania,to nie bedzie sie w kazdym MELDOWAL!Melduje sie w jednym i cicho siedzi i udaje wariata,ze nie wie o co chodzi!Powinien sie zwrocic do Wojewody,zeby go przeniosl na RADNEGO do GMINY Osiecznica!!!Bo Ordynacje Wyborcza napewno po nocach wertowal ,jak strategicznie temat ugrydz!A Pan Fecyk Ariel powinien POPROSIC Marszalka Sejmiku Dolnoslaskiego ,zeby go przeniosl na radnego do Wroclawia.Ci dwaj Panowie w tym Ciemnogrodzie nie powinni FUNKCJONOWAC,bo wizje na rozwoj maja naprawde bardzo ciekawe!Szkoda ,zeby sie to zmarnowalo ich podejscie do problemow ,ktore nurtuja mieszkancow!!!
~~Marek W napisał(a): ...Ci dwaj Panowie w tym Ciemnogrodzie nie powinni FUNKCJONOWAC,bo wizje na rozwoj maja naprawde bardzo ciekawe!Szkoda ,zeby sie to zmarnowalo ich podejscie do problemow ,ktore nurtuja mieszkancow!!!
~~WIK54 napisał(a): Kasprzak nie ponosi ,Zadnej winy wyborczej ,tylko jego KOMITET PARTYJNY
~~ napisał(a): Ja już się w tym wszystkim pogubiłem co jest ważniejsze Meldunek czy miejsce pobytu czyli mieszkanie ,bo jak ktoś jest zameldowany w Polsce a mieszka i pracuje w Niemczech to może startować w wyborach do Bundestagu?????