A czym pali w piecu ten gość? Ostatnio straż miejska bohatersko uratowała młodzież od spadnięcia z dachu to może niech ratuje od uderzenia butelką i niech je łapie na podwórku jak będą leciały.
Na dodatek rozbijanie butelek jest śmieceniem, czy gość dostał mandat od straży miejskiej?
Na każdego jest metoda. Można gościa zasypać mandatami i puścić w skarpetach razem z komornikiem no ale jak zwykle z wariatami nie da się zrobić tego co da się zrobić ze zwykłym spokojnym obywatelem.
Niestety musi kogos zabic. Wtedy ok, mozna cos zrobic. Mam podobnego sasiada. Policja nic nie robi bo chlop ma ich centralnie w du.pie. smieje sie im w oczy, wyzywa, bawi sie w kotka i myszke. Oni nawet do klatki nie potrafia wejsc jak robi zadyme. Jakbym go pobil to od razu mam przerabane bom normalby i mam co stracic.
Jeśli nie jest ubezwłasnowolniony, niewiele można zrobić.
Chroni go prawo.
I to samo prawo czeka, aż szajbus zrobi komuś, lub sobie krzywdę.
Dosłownie, czyjaś krzywda, lub śmierć warunkuje ruszenie tępej machiny prawa.
I nie ma na to sposobu.
Chyba, żeby nagle wyjechał w nieznane i tam już pozostał.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.