Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestowali przed sądem
1
emem
27 listopada 2017r. o 14:48
alter napisał(a): Kruszycie bolcową kopię, o przegraną sprawę. Zachowujcie koniecznie obiektywizm, co zaprocentuje, obiektywizm którego wartość docenią wszyscy przy najważniejszych lokalnych sprawach

Ty chyba nie rozumiesz tego co piszesz. Bolec.Info przedstawil informacje, ze taki protest byl, wraz z opiniamii innych osob. Bolec.Info zadnej kopii nie kruszy, bo nie jest strona w sprawie, nie jest ani po jednej ani po drugiej.

Co innego moja prywatna opinia - mam swoje zdanie i poki co go nie zmieniam.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
27 listopada 2017r. o 14:54
emem napisał(a):
alter napisał(a): Kruszycie bolcową kopię, o przegraną sprawę. Zachowujcie koniecznie obiektywizm, co zaprocentuje, obiektywizm którego wartość docenią wszyscy przy najważniejszych lokalnych sprawach

Ty chyba nie rozumiesz tego co piszesz.

Tak, szczególnie nie rozumiem, jak poprzednio manipulowaliście liczbą protestujących, która była sumą.

To, że masz swoją opinię nie znaczy, że jesteś w błędzie.

Ogłaszacie wszem i wobec swój obiektywizm, to bądźcie obiektywni.

Dlaczego nie ma stosownego komentarza, w zgodzie ze stanem prawnym, wobec twierdzenia... że PIS jest cytuję" grupą przestępczą"?! :D Tacy jesteście obiektywni? Chyba bardziej wobec Pana Nowaka! Czy myślisz, że tego ludzie nie widzą? ośmieszacie się, aż mi Was żal. Ten wasz obiektywizm wpływa na to, że nawet kiedy macie rację, to ludzie w to wątpią.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~tommy niezalogowany
27 listopada 2017r. o 14:58
Gdybym należał do PiS pozwalbym za nazwanie mojej organizacji grupa przestępczą i zapewne bym wygrał. Jeśli ktoś próbuje być politykiem to powinien wiedzieć co można a co nie.
~~czy sa zdjecia twarzy osob ktore uczest niezalogowany
27 listopada 2017r. o 15:05
Chcialbym zobaczyc kto PUBLICZNIE pokazuje sie na takich happeningach
1
emem
27 listopada 2017r. o 15:11
alter napisał(a): Dlaczego nie ma stosownego komentarza, w zgodzie ze stanem prawnym, wobec twierdzenia... że PIS jest cytuję" grupą przestępczą"?! :D

Ja takich slow nie napisalem ani nie wypowiedzialem. Cytat to cytat.
Chociaz swoja droga, jezeli partia, ktora rzadzi lamie Konstytucje, to popelnia przestepstwo... itd.

Dopisane 27.11.2017r. o godz. 15:11:

alter napisał(a): To, że masz swoją opinię nie znaczy, że jesteś w błędzie.

Oczywiscie. Podobnie jak Twoje wypowiedzi prezentujace Twoje blędne opinie.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
10114
#alter nieaktywny
27 listopada 2017r. o 15:19
emem napisał(a):

A obiektywizm redakcji, to tylko obiektywizm redakcji, nie ten uniwersalny :D

emem napisał(a):
Chociaz swoja droga, jezeli partia, ktora rzadzi lamie Konstytucje, to popelnia przestepstwo...

W swym twierdzeniu, na jakiej podstawie prawnej się opierasz? :)

Dopisane 27.11.2017r. o godz. 15:19:

ps. może na opinii autorytetu od konstytucji Gronkiewicz-Waltz? Emem sorry, ale zaczyna mnie to bawić :)

Z braku czasu EOT.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
14240
M21W2
27 listopada 2017r. o 15:20
emem napisał(a):
alter napisał(a): Dlaczego nie ma stosownego komentarza, w zgodzie ze stanem prawnym, wobec twierdzenia... że PIS jest cytuję" grupą przestępczą"?! :D

Chociaz swoja droga, jezeli partia, ktora rzadzi lamie Konstytucje, to popelnia przestepstwo... itd.Dopisane 27.11.2017r. o godz. 15:11:
alter napisał(a): To, że masz swoją opinię nie znaczy, że jesteś w błędzie.

Oczywiscie. Podobnie jak Twoje wypowiedzi prezentujace Twoje blędne opinie.
Pan Emem uważa że wszyscy są niewinni dopóki nie ma wyroków sądu ale że coś jest niekonstytucyjne to wie bez wyroków TK wystarczy twierdzenie fatalnych z totalnej .
~~` niezalogowany
27 listopada 2017r. o 15:26
Ci z flagą przed sądem to bezrobotni?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza