Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walka o czyste powietrze
~~Ktos niezalogowany
30 listopada 2017r. o 21:50
A ja zapraszam na pobliskie wioski, bo tutaj kontroli nie ma zadnej. Wiekszosc dookola pali smieciami w najlepsze, smrod jakich malo, a dzwoniac na odpowiednie sluzby, predzej doczekamy sie cudu, anizeli jakiejkolwiek sensownej interwencji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
30 listopada 2017r. o 21:51
~~ napisał(a): kiedy polskich radnych nie stac na takie samochody, to o czym debatowac
HA AHAH AHA AHA HAA HAHA Polski radnych
~~Ecik niezalogowany
30 listopada 2017r. o 22:23
Zapraszam wszystkich na cmentarz i przeglad nagrobkow!
40 - 50 letni ludzie juz spoczywaja w grobach! Dlaczego?
Bo ludzie truja sie na potege! W Austri ludzie zyja po 80 - 90 lat
i chodza na potancowki! W Polsce ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze sami urzadzaja
sobie Krematorium. Gadanie ze mnie nie stac na piec gazowy, to jeszcze nie powod by sasiadow zatrowac.

PS. Gaz jest tanszy od wegla i w piec warto zainwestowac.
Ta inwestycja sie szybko zwroci!
~~- niezalogowany
30 listopada 2017r. o 22:35
A ja myślałam ze wystarczajacy powod. No nic. Lece jutro po diesla z salonu. Wezme na 30 lat rat. A co
~~V niezalogowany
1 grudnia 2017r. o 2:39
Nagonka na smog trwa w Polsce plus minus od roku i jedyny REALNY skutek (nie wygdybany przez naukowców i rozdmuchany przez "wolne media") to skok cen węgla z sezonu na sezon o 20%. Tak wiem "na efekty trzeba czekać całe dekady". Pewnie dlatego planują w tym czasie wyciąć puszcze bialowieska bo juz nam naturalne filtry powietrza nie potrzebne. Pozdrawiam.
~~ niezalogowany
1 grudnia 2017r. o 6:54
~~Ecik napisał(a): Zapraszam wszystkich na cmentarz i przeglad nagrobkow!
i chodza na potancowki! W Polsce ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze sami urzadzaja
sobie Krematorium. Gadanie ze mnie nie stac na piec gazowy, to jeszcze nie powod by sasiadow zatrowac.

Następny mądry, co wyjechał i się zachwycił ... Podobno w Austrii to jeszcze dinozaury żyją , takie czyste powietrze jest..
~~Obserwator niezalogowany
1 grudnia 2017r. o 6:55
To nagonka rosji jak juz wszyscy bedziecie miec piece na gaz to cena gazu wzrosnie klasyczne dzialanie monopolisty
Bo jak wytlumaczyc ze od lat 70 szkoly szpitale itp nie pala juz weglem tzn mialem a smog z roku na rok coraz wiekszy
~~ niezalogowany
1 grudnia 2017r. o 6:59
~~Ecik napisał(a): Zapraszam wszystkich na cmentarz i przeglad nagrobkow!

Zobacz sobie ile ta twoja Austria produkuje CO2 https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_pa%C5%84stw_wed%C5%82ug_rocznej_emisji_dwutlenku_w%C4%99gla Prawie tyle samo co Polska/ na osobę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza