~~ napisał(a):~~alf napisał(a): Wszystko dobrze. Żeby się tylko nie okazało, że radni już jadą do wyborów na plecach Pana Darka Muchy.
to nie jest jazda na plecach pana Muchy, to jest współpraca i zrozumienie tematu, to działanie to duże wsparcie w celu odzyskanie pieniędzy dla mieszkańców bezprawnie pobranych przez MZGK. "Trzej Muszkieterowie" w akcji - Brawo Panowie !!!
~~ napisał(a):
Ja wiem, że się boisz o premię, ale skoro w jednym ustępie mówi się o pobieraniu opłat, a ustęp 3. znosi taki obowiązek w przypadku grobów murowanych wielosobowych, to czego Ty tu nie rozumiesz?)
~~ napisał(a):
JESZCZE NIE ZAPOMNIAŁEM LICZYĆ DO TRZECH ,NA ZDJĘCIU JEST DWÓCH PANÓW KTÓRZY PODCZEPILI SIĘ DO DZIAŁANIA PANA MUCHY,CZYŻBY OBIEKTYW NIE OBJĄŁ P.DARIUSZA CZY JUŻ IM JEST NIEPOTRZEBNY ?
~~ napisał(a):~~ napisał(a):
Ja wiem, że się boisz o premię, ale skoro w jednym ustępie mówi się o pobieraniu opłat, a ustęp 3. znosi taki obowiązek w przypadku grobów murowanych wielosobowych, to czego Ty tu nie rozumiesz?)
Ja wszystko rozumiem , ty nie rozumiesz!
"Znosi OBOWIĄZEK" NIE oznacza "ZABRANIA pobierania".
Prawda Szerloku? :D
I jak teraz będzie z twoją premią? :D
~~ napisał(a): Poza tym - NIE "znosi obowiązek", tylko zabrania administracji dysponowania grobem po dwudziestu latach!
Nie mówi NIC nt. pobierania opłat.
~~ napisał(a): Co się dzieje w tym MZGK?- potrzebny audyt zewnętrzny.