Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W samo południe - NA ŻYWO! Tydzień 49
~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 7:59
emem napisał(a):
~Anonim napisał(a): Panowie gadacie bzdury w sprawie Kasprzyka - sami w swej niewiedzy zagmatwaliście istotę sprawy.

Radze przesluchac rozmowe raz jeszcze :) Koledzy wysmiewaja postepowanie wojewody, w ktorym sedzia w sprawie radnego jest jego kolega oraz on sam. To tak jakby policjant pytal zlodzieja i jego kolegi czy ten zlodzien cos ukradl. :)Dopisane 08.12.2017r. o godz. 14:51:
~~ napisał(a): Panowie, alimenty uregulowane, obu pytam :)

Zadzwoń do nich, na pewno Ci powiedza :)

jamyślałem że komentarze to poważna forma dziennikarskiej pracy , Jak panowie robicie kabaret to powiedzcie że o to chodzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
9 grudnia 2017r. o 8:01
~~ napisał(a): jamyślałem że komentarze to poważna forma dziennikarskiej pracy , Jak panowie robicie kabaret to powiedzcie że o to chodzi

Anonimie, ktory komentarz to wg. Ciebie kabaret. Napisz konkretnie i najlepiej nie anonimowo. Uczestnicy programu mowia konkretne i nie sa anonimowi.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 8:28
emem napisał(a):
~~ napisał(a): jamyślałem że komentarze to poważna forma dziennikarskiej pracy , Jak panowie robicie kabaret to powiedzcie że o to chodzi

Anonimie, ktory komentarz to wg. Ciebie kabaret. Napisz konkretnie i najlepiej nie anonimowo. Uczestnicy programu mowia konkretne i nie sa anonimowi.

Oczywiscie, masz racje. Kabaretu nie uprawiacie. (to ten, ktory prcowal w radiu, nie w Polsce). Widac jednak wyraznie, ze nie jestescie przygotowani solidnie do tego typu programu. To jest jednak sprawa warsztatu dziennikarskiego. Myslalem kiedys o wspolpracy z Wami. Jednak twoje wyrazne okreslenie preferencji politycznych, oraz Twoje bardzo jednoznaczna pozycja antychrzescijanska, a jeszcze wyrazniejsza antykatolicka, zniechecily mnie do takiej wspolpracy. Oczywiscie musicie sie liczyc z hejtem, ktorego sie nie boje, ale nie powinniscie sie wyraznie okreslac swiatopogladowo, chociaz mozecie, W tak malym i prowincjonalnym srodowisku, nie jest to najbardziej pozadany wybor. Pracowalem kiedys w telewizji prywatnej (tez nie w Polsce) mialem kazdego dnia piec minut na zywo. Aby przygotowac taka pieciominutowke mialem do pomocy cztery osoby. Szperanie w archiwum, wyszukiwanie cytatow, migawek filmowych itp. Zycze wpowodzenia i postepow w warsztacie dziennikarskim.
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
9 grudnia 2017r. o 9:45
Ponad 2300 osób zapoznało się z dyskusją dziennikarzy. To duże zainteresowanie tym programem. Do zobaczenia w następny piątek.
~~``` niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 18:12
Kazimierz Marczewski napisał(a): Ponad 2300 osób zapoznało się z dyskusją dziennikarzy. To duże zainteresowanie tym programem. Do zobaczenia w następny piątek.
P. Kaziu ,jaka pewność z tych 2,3 tyś.osób zapoznanych się z dyskusją jest pozytywnie nastawione ? ,w B-c mieszka prawie 38 tyś. mieszkańców a to jest niecałe 5 procent mieszkańców. Skąd te dane?
1
emem
9 grudnia 2017r. o 19:17
100% pewności i zero wątpliwości.

~~ niezalogowany
9 grudnia 2017r. o 19:25
emem napisał(a): 100% pewności i zero wątpliwości.

Prosze cie, wylacz mnie z tych 100% pewnosci, ale nie dolaczaj do zera watpliwosci.
Nie mam zadnych watpliwosci.
1
emem
9 grudnia 2017r. o 19:27
~~ napisał(a):
emem napisał(a): 100% pewności i zero wątpliwości.

Prosze cie, wylacz mnie z tych 100% pewnosci, ale nie dolaczaj do zera watpliwosci.
Nie mam zadnych watpliwosci.

Nie moge ani Cie wlaczyc ani wylaczyc, bo anonim racji nie ma . Taka prosta regula ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Orange zaprasza