emem napisał(a):~~ napisał(a):emem napisał(a): 100% pewności i zero wątpliwości.
Prosze cie, wylacz mnie z tych 100% pewnosci, ale nie dolaczaj do zera watpliwosci.
Nie mam zadnych watpliwosci.
Nie moge ani Cie wlaczyc ani wylaczyc, bo anonim racji nie ma . Taka prosta regula ;)
~~ napisał(a): Dlaczego wiec dyskutujesz z innymi tyldami, skoro nie maja racji?
Kazimierz Marczewski napisał(a): Ponad 2300 osób zapoznało się z dyskusją dziennikarzy. To duże zainteresowanie tym programem. Do zobaczenia w następny piątek.
~~Statystyka napisał(a):Kazimierz Marczewski napisał(a): Ponad 2300 osób zapoznało się z dyskusją dziennikarzy. To duże zainteresowanie tym programem. Do zobaczenia w następny piątek.
Panie Kaziu tyle osób kliknęło play, a ile osób wyłączyło te flaki z olejem nieprzygotowanych dziennikarzy, a ile obejrzało program?? Bez ściemy proszę. Wy wiecie jak jest, my wiemy jak jest. Cały program obejrzało 67 osób, reszta wyłączała po 8-13 sekundach. Na facebooku można wszsytko sprawdzić.
Bernard napisał(a):~~Statystyka napisał(a):Kazimierz Marczewski napisał(a): Ponad 2300 osób zapoznało się z dyskusją dziennikarzy. To duże zainteresowanie tym programem. Do zobaczenia w następny piątek.
Panie Kaziu tyle osób kliknęło play, a ile osób wyłączyło te flaki z olejem nieprzygotowanych dziennikarzy, a ile obejrzało program?? Bez ściemy proszę. Wy wiecie jak jest, my wiemy jak jest. Cały program obejrzało 67 osób, reszta wyłączała po 8-13 sekundach. Na facebooku można wszsytko sprawdzić.
Ok, przyjmijmy jak sobie życzysz, że 67 osób obejrzało program. W czym problem? Przecież nikt cię nie zmusza do oglądania naszej rozmowy. Portal ma ochotę ją pokazywać i to robi. Jeśli ktoś dojdzie do wniosku, że to nie ma sensu, pewnie cykl zniknie z portalu. I tyle : )
Luzik : )
~~ napisał(a):
Jestem przekonany, ze idea i pomysl takiego programu warte sa kontynuowania. Popracujcie jednak nad jego przygotowaniem, nad warsztatem dziennikarskim, i forma jego prowadzenia. Zycze powodzenia.