jaki ''mój generał''?
napisz jaśniej ...bo tu piszemy o rosnących cenach i jak to będzie przekładało się na stół świąteczny ...
a jajka znowu ''poszły w górę '' - o 20 gr.
jak tak dalej pójdzie to Wielkanoc będzie bez jaj ...
ale ''jaja'' ..
poczekaj -muszę bigos zamieszać bo jeszcze mi się przypali ...
:]
~~klucznick niezalogowany 22 grudnia 2017r. o 16:58
szanowni państwo cena 1 litra whiski 5 LABEL w hiszpani kosztuje na pln 51 zł ,w polsce najtaniej znalazłem za 110 zł,przykład nr 2 golden loch z bidry ponad 30 zł w hiszpani miejscowej bidronie taki hiszpański golden loh kosztuje 21 zł,60 deko szynki konserwowej 8,50 zł,20 deko pasztetu ze świni 4,50 zł ,itd a zarobki mają wyższe od naszych.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.