Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rejestr pedofilów upubliczniony! Sprawdź swoją okolicę!

9176
kc
7 stycznia 2018r. o 10:57
falco napisał(a): ja pisze i będę pisało każdym pedofilu ...

No właśnie, bez składu i ładu, tylko po to, żeby pisać i upajać się tragedią jaka spotkała tych ludzi. Pomiędzy śniadankiem a obiadkiem,obiadkiem a kolacyjką, przy kawce. Mistrz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotr niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 11:17
Falco to koleś psychicznie chory, nie wiem po co dyskutujecie z takim śmieciem, szkoda czasu i energii. Broni pedofilów i to pokazuje kim naprawdę jest.

Gość to klasyczny lokalny gamoń, który ponieważ nie ma wokół siebie prawdziwych ludzi, przesiaduje godzinami i pisze bzdury w internecie. Jak zresztą widać, nawet pisać nie potrafi poprawnie. To na bank jakiś nieuk po podstawówce albo zawodówce przekonany o swojej wybitnej inteligencji. W realnym życiu takich kolesi się olewa - dlatego pozostaje mu siedzieć przed komputerem i wyrzygiwać się tutaj.
9176
kc
7 stycznia 2018r. o 11:29
Nie widziałam, żeby bronił pedofilów, też masz problemy z czytaniem ?

Wręcz przeciwnie, ma żonę, dzieci, pracuje i pewnie nawet nieźle zarabia, bo budowlańcy cenią swoją robotę. A to, że głupi, no cóż ... patrząc na jego posty z tym dyskutować się nie da.
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 11:37
jakim trzeba być durn.i.em by nie widzieć że nie bronię pedofilów a wręcz podaję przykłady ich obecności wśród was ...
tyle tylko że najgorsze jest dla was to że podaję przykłady ''bogobojnych ojczulków''
dobijające was są ich zdjęcia ...prawda?
a teraz może wy dla odmiany wkleicie zdjęcia pedofili z innych ''zawodów''? przecież tak bardzo chcecie chronić dzieci ...
kogo wkleicie ?...Trynkiewicza? no może jeszcze Tymochowicza...
no jazda ...macie pole do popisu

nadal nie podaliście przykładu mojej obrony pedofilii ...
pieprzeni hipokryci którym przez gardło nie przejdzie że en trejestr to zwykła ściema dla tych dla których ''sprawiedliwość '' ma dwa oblicza ...jak dwa ''rejestry''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~amen niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 11:42
.
~~Piotr niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 11:56
falco napisał(a): czytałem o tym rejestrze już wczoraj ale postanowiłem poczekać i ...czegoś popróbować ...
teraz już po pracy spokojnie posiedziałem i poczytałem wpisy ...niektóre ciekawe ,niektóre zastanawiające jak komentarz Benka i kogoś piszącego jako ''kundelini''
i z pierwszym i z drugim się zgadzam ...
z niektórymi jednak już tak do końca nie jest ...;)

ale spokojnie ...

Zgadzasz się z postami Bernarda, który ewidentnie chce ochrony dla pedofilów uważając, że powinni być anonimizowani, resocjalizowani i leczeni wobec czego sam jesteś zwolennikiem takich działań.

Pedofile - I PRZEDE WSZYSTKIM KSIĘŻA - z automatu powinni trafiać do piachu, bez trumny nawet.

Tylko ja nie podnoszę kwestii obecności księży w tym rejestrze bo sam rejestr jest do dopracowania, ja mówię o zasadności jego istnienia, której ty i Bernard nie rozumiecie. Jedyne co widzicie to PiS, tylko tyle - bo zawiść wam nie pozwala widzieć nic do okoła. Dla was gwałt ze szczególnym okrucieństwem na dziecku to zdaje się zwykły wyskok jak bijatyka na dyskotece.

Rzygam na taką postawę, obrzydzacie mnie i nie mam do was za grosz szacunku. Jest jednak coś pozytywnego w obecności takich jak wy. Wynurzacie się jak glizdy po deszczu w całej okazałości emanując swoim niskim poziomem i zawiścią a ludzie to widzą i naprawdę wielu umacnia się w przekonaniu, że na dzień dzisiejszym to PiS jest jedynym normalnym wyborem. Mnie natomiast osobiście cieszy ogromnie, że nie macie żadnego - najmniejszego - znaczenia. Polska się zmienia czy ujadacie czy nie, czy się zatruwacie własnym jadem czy nie. Wszystko jedno co myśłicie, co piszecie... nie macie znaczenia.
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 12:11
bzdury opowiadasz ...nie jestem i nigdzie nie napisałem że jestem za tym by byli anonimowi ...wręcz przeciwnie ..
ale WSZYSCY!!!!!!...dociera to do ciebie ?...WSZYSCY bez wyjątków
dlaczego zgadzam się z Benkiem ? bo jest pewnym nadużyciem udostępnianie np. nr. pesel
dlaczego ?...podaj mi swój z nazwiskiem a jutro mogłbym ci obiecać że obudzisz się z kredytem w jednym a może kilku parabankach
kumasz przykład?
śmieszne jest dla mnie dzisiaj pisanie o leczeniu pedofilli czy terapiach ...
(to to samo co programy resocjalizacyjne w ZK )
gdzieś czytałem że ponad 80% tych ''resocjalizowanych '' szybko wraca za mury

dlatego jeszcze raz ...JAWNOŚĆ ,JAWNOŚĆ JAWNOŚĆ ...
BEZ WYJĄTKÓW ...

wpisałem w rejestr dane siedmiu księży i nic ...
ale ''cywilnego '' bolesławianina znalazłem bez problemu ....

to nie jest więc żaden ''rejestr'' tylko ziobrowa ''ochronka ''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Piotr niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 12:15
To jak widzę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tego co sam piszesz. Wskazałeś posty Bernarda jako te z którymi się zgadzasz - czyli masz takie samo zdanie na ten temat. A on chce resocjalizować, leczyć, anonimizować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.