falco napisał(a): czytałem o tym rejestrze już wczoraj ale postanowiłem poczekać i ...czegoś popróbować ...
teraz już po pracy spokojnie posiedziałem i poczytałem wpisy ...niektóre ciekawe ,niektóre zastanawiające jak komentarz Benka i kogoś piszącego jako ''kundelini''
i z pierwszym i z drugim się zgadzam ...
z niektórymi jednak już tak do końca nie jest ...;)
ale spokojnie ...
Zgadzasz się z postami Bernarda, który ewidentnie chce ochrony dla pedofilów uważając, że powinni być anonimizowani, resocjalizowani i leczeni wobec czego sam jesteś zwolennikiem takich działań.
Pedofile - I PRZEDE WSZYSTKIM KSIĘŻA - z automatu powinni trafiać do piachu, bez trumny nawet.
Tylko ja nie podnoszę kwestii obecności księży w tym rejestrze bo sam rejestr jest do dopracowania, ja mówię o zasadności jego istnienia, której ty i Bernard nie rozumiecie. Jedyne co widzicie to PiS, tylko tyle - bo zawiść wam nie pozwala widzieć nic do okoła. Dla was gwałt ze szczególnym okrucieństwem na dziecku to zdaje się zwykły wyskok jak bijatyka na dyskotece.
Rzygam na taką postawę, obrzydzacie mnie i nie mam do was za grosz szacunku. Jest jednak coś pozytywnego w obecności takich jak wy. Wynurzacie się jak glizdy po deszczu w całej okazałości emanując swoim niskim poziomem i zawiścią a ludzie to widzą i naprawdę wielu umacnia się w przekonaniu, że na dzień dzisiejszym to PiS jest jedynym normalnym wyborem. Mnie natomiast osobiście cieszy ogromnie, że nie macie żadnego - najmniejszego - znaczenia. Polska się zmienia czy ujadacie czy nie, czy się zatruwacie własnym jadem czy nie. Wszystko jedno co myśłicie, co piszecie... nie macie znaczenia.