Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Mucha przeprosił przed Sądem
~~strachliwy niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 18:32
Panie Mucha od dzisiaj mam do pana 0 szacunku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Falco second niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 18:41
Tak samo skończy się że sprawą cmentarza i tamtejszych przekrętów
Był tu taki temat o Filistyńskim i związanym z nim " szumem"
Ucichło tak jak temat który poszedł w niepamięć
2900
#falco nieaktywny
5 stycznia 2018r. o 19:04
dobrze piszesz ...
:)
i oby tak dalej ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Roztropny niezalogowany
5 stycznia 2018r. o 19:26
~~strachliwy napisał(a): Panie Mucha od dzisiaj mam do pana 0 szacunku.

A ja mam bardzo dużo szacunku dla Pana - to sztuka umieć przeprośić nie przepraszając. Zamówienie polityczne było widzialne z kosmosu, róbmy swoje panie Dariuszu jak mawiał W. Młynarski . Sztuka walki bez walki jak mawiał Bruce Lee, to wielka umiejętność mając przeciwko sobie tyle ludzi nienawistnych. Pozdrawiam pan Dariusza.
~~ niezalogowany
6 stycznia 2018r. o 12:59
~~Roztropny napisał(a):
~~strachliwy napisał(a): Panie Mucha od dzisiaj mam do pana 0 szacunku.

A ja mam bardzo dużo szacunku dla Pana - to sztuka umieć przeprośić nie przepraszając. Zamówienie polityczne było widzialne z kosmosu, róbmy swoje panie Dariuszu jak mawiał W. Młynarski . Sztuka walki bez walki jak mawiał Bruce Lee, to wielka umiejętność mając przeciwko sobie tyle ludzi nienawistnych. Pozdrawiam pan Dariusza.

Ja myślę ,że trzeba bronić swojego zdania,opinii, wygłoszonych poglądów. Natomiast wiem ,że żyjemy w czasach gdzie honor to tylko słowo. Nie oceniam bo tego typu zachowania są sprawą indywidualną a ja mogę nie widzieć, że świat się zmienił.
~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 8:44
Pan Dariusz Mucha po raz kolejny wykazał się klasą i zmysłem politycznym, "nie dobiją się koni", szacunek dla przeciwnika to wielki gest z każdej strony , uczmy się tego a nie potępiajmy. " Trzeba się nieraz ugiąć aby nie zostać złamanym"
~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 10:49
~~ napisał(a): Pan Dariusz Mucha po raz kolejny wykazał się klasą i zmysłem politycznym, "nie dobiją się koni", szacunek dla przeciwnika to wielki gest z każdej strony , uczmy się tego a nie potępiajmy. " Trzeba się nieraz ugiąć aby nie zostać złamanym"

" Błędy herezji można ukryć pod zdobną szatą"
~~bzdury nad bzdurami niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 11:18
~~ napisał(a): Pan Dariusz Mucha po raz kolejny wykazał się klasą i zmysłem politycznym, "nie dobiją się koni", szacunek dla przeciwnika to wielki gest z każdej strony , uczmy się tego a nie potępiajmy. " Trzeba się nieraz ugiąć aby nie zostać złamanym"

Gdy taki człek wygra wybory to co sie zmieni dla po pierwsze mieszkańców ? Zapewniam was że sporo ale wszystko na gorsze.Roman ma władze i rozdaje kupony a nowi aby sie pokazac będą potrzebowali nowej kasy.To czysta iluzja wiara w zmiany na cokolwiek lepszego.Komu ten człowiek bezpośrednio poprawi byt ? Z kim się tak szczerze bezinteresownie zaprzyjaźni ? To tylko liczenie na emocje bezwolnej sfory ujadaczy warczących zawsze na wszystko i wszystkich.
Jeden chodzi w pochodach trzech króli drugi jest za a nawet przeciw to taki nowy impuls na nową władzę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza