~~adi napisał(a): Nawet Samorządy wstydzą się PO i boja się startować z tego ugrupowania . Także dla tych co tworzą tematy pod tytułem ,, co z poparciem dla PISU", Odpowiadam jak widać ma się bardzo dobrze.
~~olek napisał(a): Smutny obraz Platformy w Bolesławcu.... Teraz jeszcze jakaś atrapa komitetu wyborczego PO, a w kolejnych wyborach już w ogóle ich nie będzie, prawie wszyscy uciekną pod skrzydła Romana, tak jak kiedyś PiS. Wszystkich was ograł
~~ napisał(a):~~olek napisał(a): Smutny obraz Platformy w Bolesławcu.... Teraz jeszcze jakaś atrapa komitetu wyborczego PO, a w kolejnych wyborach już w ogóle ich nie będzie, prawie wszyscy uciekną pod skrzydła Romana, tak jak kiedyś PiS. Wszystkich was ograł
Dla tego zaczynam się brzydzić bolesławiecką Platformą ,jedyną alternatywą jest SLD mimo tego ,że nie po drodze mi z nimi .
~~olek napisał(a):~~ napisał(a):~~olek napisał(a): Smutny obraz Platformy w Bolesławcu.... Teraz jeszcze jakaś atrapa komitetu wyborczego PO, a w kolejnych wyborach już w ogóle ich nie będzie, prawie wszyscy uciekną pod skrzydła Romana, tak jak kiedyś PiS. Wszystkich was ograł
Dla tego zaczynam się brzydzić bolesławiecką Platformą ,jedyną alternatywą jest SLD mimo tego ,że nie po drodze mi z nimi .
A kto działa w lokalnym SLD? Etatowy członek, który kosztuje sporo podatników? Przecież oni wsyscy razem. Do niedawna sami ludzie z ratusza ostro krytykowali utrzymywanie tej funkcji, a dziś? To wsystko to samo i dlatego się jednoczą bo widzą, że zaczyna się rodzić realna opozycja i konkurent Romana.
~~. napisał(a): Skoro ich wymieniłeś to coś w tym jest.
~~~ napisał(a):~~. napisał(a): Skoro ich wymieniłeś to coś w tym jest.
Zgadza się jest ich parcie na przejęcie władzy co jest utopią.