~~Kobaltowy Zimowit napisał(a): Bernard napisał(a): ~Kasztanowatordzawa Sosna napisał(a): Przecież wiadomo że gościem będzie Impuls miasta w ramach kampanii wyborczej.
Pudło : )
Jednak nie ... cała trójca była obecna wirtualnie Redaktorzy Marczewscy wymieniali ich wielokrotnie.
Apropo nie "kalania" czy donoszenia na własnych radnych o czym mówi Redaktor Kazimierz ... przecież Impuls otwarcie namawia do tego samego czyli donoszenia na zarządzających spółkami miejskimi.
E, ratuszowy, to już chyba obsesja :) bo ja w rozmowie słyszałem też inne nazwiska również tych z PiSu. Ich też promują? Ja wiem że powolne odrywanie od koryta boli, ale żeby wpadać w psychozę? Uważaj, bo ci się przyśnią, a za takie spinanie się na forum nikt ci nawet z ratusza nie podziękuje.
Co do donoszenia to wskaż winę lub błąd radnych w związku ze sprawą Łokietka. Radni nie są urzędnikami, tylko wybrańcami bolesławian i mają prawo a nawet obowiązek kontrolować urzędników. Uważasz, że to źle że chcą wiezieć w których miejskich firmach źle się dzieje z uwagi na interes podatnika miasta?