Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi nie skłamał
~Topazowa Ślazówka niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 10:04
Brawo Janek!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Granatowoczarna Laurowiśnia niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 10:06
Brawo ja
~Pąsowy Wrzos niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 10:16
ja mogę się pochwalić że nie zapisałem się do partii chociaż byłem wzywany w 1982-1987 i co teraz mogę patrzeć ludziom w oczy
~Pąsowy Wrzos niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 10:20
ja mogę się pochwalić że nie zapisałem się do partii chociaż byłem wzywany w 1982-1987 i co teraz mogę patrzeć ludziom w oczy ja nie kłamie nie kombinuje ze mnie przymusili jeżeli człowiek jest ok to jest oky
~~Kruczoczarny Wiesiołek niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 10:57
wzywany byłeś, ale może nie byłeś im w takim stopniu potrzebny jak Pan Jan?
dostałeś wezwanie z automatu. nie przybyłeś nie drążyli, bo nie byłeś potrzebny.
inni mogli mieć zupełnie inną sytuacje.
Póki nie ma dowodów, to nie można nikogo oskarżać na podstawie przypuszczeń
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 11:40
kto będzie kandydatem Ziemi bol na prezydenta?
~~Ceglastoróżowy Agrest niezalogowany
31 stycznia 2018r. o 12:15
Przecież jako dziennikarze mogliście poznać zawartość obu teczek w momencie pisania poprzedniego njusa i od razu wyjaśnienie sytuacje. Nie sprawdziliście tego bo :

- na zlecenie namieszaliście tym njusem dziwnym trafem przed wyborami w ZB
- jednak plan zleceniodawcy nie wypalił i założył IM
- ratując się wyjaśniacie sytuacje w dzisiejszym njusie

Tak było ? :)
29
Bernard
31 stycznia 2018r. o 12:42
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): Przecież jako dziennikarze mogliście poznać zawartość obu teczek w momencie pisania poprzedniego njusa i od razu wyjaśnienie sytuacje. Nie sprawdziliście tego bo :

- na zlecenie namieszaliście tym njusem dziwnym trafem przed wyborami w ZB
- jednak plan zleceniodawcy nie wypalił i założył IM
- ratując się wyjaśniacie sytuacje w dzisiejszym njusie

Tak było ? :)

Ładna spiskowa teoria, tyle że głupia.

Nie my decydowaliśmy o ujawnieniu zbiorów IPN i o tym, kiedy to uczyniono. My tylko jako pierwsi podaliśmy informację, o tym, że pan Cołokidzi w tych zbiorach jest. Pretensje do IPN, że zrobiono to przed wyborami w ZB. Gdyby wiedzieli, na pewno wybraliby inny termin.

Jeśli było zlecenie, napisz kto i za ile zlecił. Albo nie kłam.

Do tematu wracamy, bo IPN skierował niedawno do sądu sprawę radnego z Wlenia, który też pojawił się w ujawnionych zbiorach. Dzięki temu i informacji portalu lwowecki.info dowiedzieliśmy się, że weryfikowano oświadczenia lustracyjne ludzi z tego zbioru. Dlatego spytaliśmy IPN o skutek weryfikacji oświadczenia bohatera artykułu.

A pierwotną przyczyną wszystkich publikacji na ten temat jest fakt podpisania deklaracji współpracy. No ale łatwiej mieć żale do tych, którzy ten fakt ujawnili. Kieruj je więc do IPN.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.