Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najbardziej oryginalne reklamy na świecie
~Brudna Kolendra niezalogowany
2 lutego 2018r. o 9:31
Najbardziej oryginalne reklamy ma google na YouTube. W tablecie z systemem google przy pierwszej konfiguracji dostałem wiadomość że google dba o mój słuch i ustawienie głośności maxymalnej zostanie ograniczone.
Ale nie przeszkadza im puścić reklamę na YouTube wielokrotnie głośniejszą niż wyświetlany film w który reklama się wcięła i nie zdążyłem jej ściszyć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zazieleniały Tojad niezalogowany
2 lutego 2018r. o 11:40
Widać, że nie macie pomysłu na informacje albo w tym Bolesławcu nic się nie dzieje i o takich zapchaj dziurę tekstach piszecie.
~~Piernikowa Dąbrówka niezalogowany
2 lutego 2018r. o 21:20
~Zazieleniały Tojad napisał(a): Widać, że nie macie pomysłu na informacje albo w tym Bolesławcu nic się nie dzieje i o takich zapchaj dziurę tekstach piszecie.

Przecież to reklama. Choć, jak widać, nieźle ukryta - choć chyba nie było to zamiarem redaktorów. Pod słowem bilboard jest link.
29
Bernard
2 lutego 2018r. o 21:23
~Zazieleniały Tojad napisał(a): Widać, że nie macie pomysłu na informacje albo w tym Bolesławcu nic się nie dzieje i o takich zapchaj dziurę tekstach piszecie.

To tekst zlecony, reklamowy, zobacz podpis.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo