Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kontrolują płacenie abonamentu
~Brudna Kolendra niezalogowany
7 lutego 2018r. o 12:58
5 lat do tyłu będą sprawdzali opłaty? Na pierwszy rzut powinni sprawdzić czy fani Jethon płacili abonament za słuchanie PR3 :)
Druga sprawa że kontroler sprawdzi tych maluczkich przedsiębiorców bo do dużych nie wejdzie przez bramę. Sprawdzi co najwyżej kanciapę ochroniarza co ich nie wpuści, ale tam też zatrudnieni z firmy zewnętrznej i pewnie renciści. Firma zewnętrzna dostanie po tyłku za niepłacenie abonamentu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kobaltowy Cis niezalogowany
7 lutego 2018r. o 13:10
Lepiej uważajcie. Był wczoraj u mnie taki chłopaczek i wmawia mi, że zmieniono mi automatycznie taryfę i dostawcę gazu, bo nie odpowiedziałem na jakieś pismo. To mówię aby mi to wytłumaczył, a on żebym mu przedstawił rachunki za gaz i na tej podstawie on wystawi dokumenty. Powiedziałem naciągaczowi, aby opuścił mój dom. Identyfikator miał Energia dla czegoś tam.
~~Topazowa Żurawina niezalogowany
7 lutego 2018r. o 14:30
Płaćcie za słuchanie reklam.
18442
PIS-PO-PRL
7 lutego 2018r. o 14:38
o radioodbiornikach w telefonach zapomnieli??
trzeba uprzejmie przypomnieć. Niepotrzebne narażanie skarbu państwa na straty, o stratach TV narodowej nawet nie wspomnę.

PIS=PO=PRL
~Czerwonozłoty Len niezalogowany
7 lutego 2018r. o 14:39
Czyli za posiadanie radia w aucie abonament? Jak 5 aut to 5 abonamentów, to tylko u nas takie hece. A po drugie na teren prywatny nawet policja nie ma prawa wejść jak jej nie pozwoli właściciel, chyba że ma nakaz.
~Czerwonozłoty Len niezalogowany
7 lutego 2018r. o 14:49
Jeszcze opłatę za używanie soli dla kopalni w Wieliczce, najlepiej naliczoną z 3 pokolenia wstecz. A przedsiębiorcom to zabrać cały majątek od razu na poczet przyszłych opłat.
~~Kobaltowy Cis niezalogowany
7 lutego 2018r. o 14:58
~Czerwonozłoty Len napisał(a): Czyli za posiadanie radia w aucie abonament? Jak 5 aut to 5 abonamentów, to tylko u nas takie hece. A po drugie na teren prywatny nawet policja nie ma prawa wejść jak jej nie pozwoli właściciel, chyba że ma nakaz.

zmiana w zakresie instytucji obrony koniecznej - art. 25 Kodeksu karnego § 2a o treści: „Nie podlega karze, kto przekracza granicę obrony koniecznej odpierając zamach polegający na wdarciu się do mieszkania, lokalu, domu albo przylegającego do nich ogrodzonego terenu lub odpierając zamach poprzedzony wdarciem się do tych miejsc, chyba że przekroczenie granic obrony koniecznej było rażące.”.

Ryzykowne obecnie jest wchodzenie na czyjś teren, zgodnie ze SJP : wedrzeć się: wejść gdzieś siłą, przemocą, przedostać się gdzieś pokonując jakieś przeszkody, opór, a także: wdrapać się na coś, wspiąć się po czymś
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
7 lutego 2018r. o 16:12
Te kontrole są nielegalne, ponieważ dzisiejsze tzw. media nie są mediami Państwowymi jak to było za tzw. "komuny" tylko są to spółki prawa handlowego itd. Telewizja Polska SA jest spółką, a więc jak jako odbiorca ich sygnału, powinienem mieć z nimi podpisaną umowę o dostarczenie sygnału itd.
Tak jak to jest w przypadku NC+, Polsatu i innych. Jest to niezgodne z Konstytucją Kwaśniewskiego, która jest nielegalna, ponieważ legalnie nadal obowiązuje Konstytucja kwietniowa z 1935 roku, której nikt nie odwołał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza