~~Cynobrowy Heliotrop niezalogowany 16 lutego 2018r. o 14:23
pewnego razu poprosiłem kolegę o podwózkę do sklepu bo zabrakło mi chleba pojechaliśmy ,pędził drogą ,zatrzymała nas policja mandat 500 zł i punkty,no niestety musiałem mu zapłacić za ten mandat bo przecież to ja go poprosiłem żeby pojechał,Następnego razu za siedmioma marketami ,za siedmioma parkingami,poprosiłem o podwózkę tylko mówię mu żeby dodał gazu bo się spieszę na pociąg ,dowiózł mnie bezpiecznie ,ale gdy wracał zapłacił mandat 1 000 zł punkty i stracił prawo jazdy na 3 miesiące,teraz jezdzi na rowerze za mną i marudzi mi żebym oddał mu 1000 zł ,oczywiście nie mam zamiaru nic mu oddawać.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.