~~Żółtoczerwona Calibrachoa napisał(a): Śniło mi się że, Nawrocki wygra wybory.Musze dodać,sny mi się spełniają. Śniło mi się także jak Trzaskowski ćpa z Nitrasem.
~~Janek napisał(a): Proszę przeczytać książkę Wojciecha Sumlinskiegopod tyt."Niebezpieczne zwiazki Rafała Trzaskowskiego".Włos się jezy.Ratujmy Polskę .Na każdego glosujmy tylko nie na Trzaskowskiego.
~~Qa napisał(a): Ja życzyłbym bym sobie aby Gołębiewski pisał o Bolesławcu … i pasje kronikarskie odkrywał zgłębiając historię miejsca zamieszkania Bolesławiec pottery
~~Żółtoczerwona Calibrachoa napisał(a): Śniło mi się że, Nawrocki wygra wybory.Musze dodać,sny mi się spełniają. Śniło mi się także jak Trzaskowski ćpa z Nitrasem.
~~Burgundowy Pigwowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): Ja życzyłbym bym sobie aby Gołębiewski pisał o Bolesławcu … i pasje kronikarskie odkrywał zgłębiając historię miejsca zamieszkania Bolesławiec pottery
A może już mu się tematy pokonczyly i dlatego przeniósł się w powiat... W końcu Bunzlau to nigdy nie była metropolia to i historia miasta skromna i większość tematów dawno już została zbadana i opisana,także po polsku.
~~Szarobłękitna Laurencja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Proszę przeczytać książkę Wojciecha Sumlinskiegopod tyt."Niebezpieczne zwiazki Rafała Trzaskowskiego".Włos się jezy.Ratujmy Polskę .Na każdego glosujmy tylko nie na Trzaskowskiego.
Czytałem... Gdyby to była nieprawda, już by w sądzie siedzieli.... Straszne rzeczy opisane... Gdyby naród wiedział....
~~Bury Miskant napisał(a): W tym sezonie stadiony piłkarskie w Polsce odwiedziło 2 milionów kibiców. To są ludzie którzy będą głosować na Karola.